Berkant sonuçtan hiç memnun değil

Toros Bile 2016 Model Mercedes Aracımdan Daha Konforlu

04 Mart 2024 10:51

2016 model A180d Mercedes marka aracımın 6 Şubat 2023 tarihinde Maraş depreminde sunroof camı kırıldı ve yağan yağmurun etkisiyle süspansiyon beynim su aldı, bu yüzden oksitlendi. Parça numarası (A231 900 70 07) olan bu parçanın tedariği için Mercedes yetkili servisi ile iletişime geçtim. Bana parçanın Almanya'dan siparişle getirileceği ve teslim süresinin 6 ay ile 1 buçuk yıl arasında olacağı bildirildi. Yurt dışından kendi imkanlarımla ilgili parçayı temin ettim ancak parçanın kodlanması gerektiğini fark ettik. Bu konuda Mercedes yetkili servisi ile iletişime geçtiğimde, parçanın yetkili servisten alınmadığı için kodlamanın yapılamayacağını ve yeniden parça siparişi verilmesi gerektiğini söylediler. Ayrıca, termin tarihinin 6 ay ile 1 buçuk yıl arasında olduğunu belirttiler. Aracımın parça temin garantisi devam ederken beni bir yıldan fazla süredir mağdur etmeleri yetmezmiş gibi, mağduriyetimi 1 buçuk yıl daha sürdürmek isteyen Mercedes'i anlamıyorum. Konuyla ilgili olarak Mercedes Türkiye'nin bir aksiyon almasını düşünüyorum ve eğer bir aksiyon alınmazsa yasal haklarımı kullanacağımı bildirmek istiyorum.

04 Mart 2024 13:03

Mercedes'e yazıklar olsun 1.5 milyon tl lik aracımı çöp ettiğiniz için teşekkür ederim.

Sipariş vermek istiyoruz 1.5 yıl termin tarihi veriyor elimizdeki parçayı kodlamak istiyoruz böyle bir hizmetleri olmadıklarını dile getiriyorlar, farklı bir çözümde sunmuyorlar, Mercedes almak pişmanlıktır.

04 Mart 2024 11:16 (Şikayetten 24 dakika sonra)
Berkant
04 Mart 2024 11:39

Talebimi ve şikayetimi dile getirdim, ve göründüğü kadarıyla da tarafınıza iletilmiş konuyla ilgili gereken cevabı buradan neden vermediğinizin merakındayım şeffaf olmak gerektiğini düşünmekteyim. İyi çalışmalar.

Yusuf

Hocam imkanın varsa aracını yurt dışı serviste yaptır 1 buçuk yıl nedir. Al vizeyi hem gezmiş olursun hem aracını yaptırırsın.

Mercedes Parça Bekleme Süreleri Mağduriyet Yaratıyor

Turgutcan
26 Mayıs 00:02

Damla
21 Şubat 2024 22:24

Mercedes Sahibi Olmak Pişmanlıkmış!

Gamze
22 Ağustos 2024 20:27