Osman sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Cam Açma Kapama Düğmeleri

10 Temmuz 2023 12:38

2021 C200d aracım var ve garanti kapsamında. İlk olarak şoför tarafı 4 lü cam açma kapama düğmesi kırıldı. Birkaç gün sonra da arka sol yolcu kısmı cam açma kapama düğmesi kırıldı. Araç henüz 30.000 km'de. Düğmeler çok basit ve zayıf yapılmış. 444 6 244 numarayı aradım garanti kapsamına girmediğini belirttiler, ardından Bursa yetkili servisi aradım garanti kapsamına girmeyeceğini onlar da söylediler ve şoför ve yolcu tarafındaki düğmelerin hepsinin değişmesi gerektiğini şasi numarasını alıp fiyat araştıracaklarını ve yarım saat içinde dönüş yapacaklarını söylediler ama yaklaşık 1 ay oldu. Geri dönüş olmadı. Ben aracımı yağmurlu günde dahil dışarı çıkartmayan titiz biriyim. Düğmelere çekiçle vurmadım ki kırılsın. Araştırdığım üzere bu hatanın kronik olduğunu ve birçok kişinin başına geldiğini gördüm ve hiçbir türlü garanti kapsamına girmemiş. Kanaatimiz şudur ki; basit yapılmış ve ayıplı bir ürün olduğunu düşünüyoruz. 15 yıllık ehliyetim var. Birçok farklı marka araca bindim. Ve hepsinden daha alt segment araçlar (Corolla, Egea, Clio, Dacia, Honda) ile ilk defa böyle bir problem yaşadım. Hem de Mercedes ile. İnsanın aklına 'Mercedes gibi bir marka bu hatayı nasıl yapar?' sorusu geliyor.

profile profile profile
10 Temmuz 2023 13:30 (Şikayetten 52 dakika sonra)

07 Temmuz 2023 10:52

Mercedes Benz W206 İle Yaşanan Hayal Kırıklıkları

07 Kasım 2024 11:34
Mercedes Benz W206 İle Yaşanan Hayal Kırıklıkları
Saliha sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 16:36

05 Aralık 2024 19:49