Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 20:48

26.08.2024 tarihinde Birollar Otomotiv'de 2022 model C200 4Matic siyah renginde aracı almak için gitmiştim. İlanda arabanın Tramer kaydı 30.618 ve boyalı olarak sol ön çamurluk, sol arka kapı, sol arka çamurluk belirtilmişti ve bu bilgileri oradayken de Ç****** Ö****** isimli satış danışmanı da doğruladı. Ben de koskocaman Mercedes'in yetkili bayisi olduğu için ekstra ekspertiz yaptırmayı gerek görmedim. Tramer sorgusu bile yapmadım çünkü yetkili bayinin böyle bir hata yapacağı aklımın ucundan geçmemişti. Yarın satın almak için kapora bedeli gönderdim. Eve geldiğimde Tramer sorgusu yaptığımda aracın 300 küsur bin lira Tramer kaydı olduğu, ön 2 tekerleği, direksiyon kutusu vs. yani anlayacağınız önden ciddi bir kazasının olduğunu ve bunu benden açık açık gizlediler. Oraya gittiğimde hiç kimse bana bu arabanın kazalı olduğundan bahsetmedi ve beni zor durumda bıraktılar. Ben bu durumu fark etmeseydim Mercedes'in bayisi olan Birollar Otomotiv bana kusurlu araç satacaktı. Mercedes'in gerekeni yapmasını talep ediyorum.

profile profile profile
28 Ağustos 2024 10:16 (Şikayetten 13 saat sonra)
Muhammed
Muhammed
28 Ağustos 2024 10:21

Neden bu platformdan cevap veremiyorsunuz? Mercedes olarak bayinize herhangi bir yaptırım vs Uygulayamayacak mısınız bu mu sizin güvenceniz?

Güncelleme Krizi: Sorunsuz Araç Servis Kabusu

18 Ekim 2024 15:40

29 Temmuz 2024 12:48
Sadullah sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes E180: Sıfır Araçta Büyük Hayal Kırıklığı

09 Aralık 2024 12:27