Buse sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2023 15:21

02.12.2023 tarihinde Beşiktaş/Sinanpaşa'daki 'Mephisto Kitabevi'nde mağazadan çıkmaya yakın rafın kenarında duran plastik mataraya dokunmadığım halde çantam çarparak yere düştü ve tek düşmeyle kapağı kırıldı. Çalışanlardan biri anında müdahale ederek ne olduğunu dahi sormadan ürünü alıp kasaya götürdü. Ürünün fiyatı önce bulunamadı, ne etiketinde ne de sistemde fiyatı gözüktü ve sonunda 530 TL dediler. Fiyatı için şok oldum tabii. Böyle bir şey ilk defa yaşıyorum. Öğrenci olduğumu söylememe rağmen ürünü zorla ödetmeye çalıştılar. O kadar ödemek istemediğimi ve mataranın bu kadar etmeyeceğini söyledim, kendilerinin de hatalı olduğunu, ürüne dokunmadığım halde rafın en kenarına güvenlik önlemi almadan koyduklarını söyledim ama ısrarla matarayı almam gerektiğini söylediler. Dokunmadığımı, gerekirse kameralara bakabileceklerini söyledim fakat ürünü kasaya getiren çalışan dokunduğumu iddia etmiş. Rencide oldum ve sonunda ödemem gerektiği konusunda hala şok içindeyim. 530 TL'yi %20 indirimle ödeyebileceğimi söylediler. Ben o kadar ödemek istemediğimi ve ödeyemeyeceğimi söyleyince de 350 TL'ye anlaştık ve şu anda elimde kırık bir matara var. Daha önce de mekândan kitap ve defter alışverişi yaptığımı, müşterileri olduğumu ve bu şekilde zor durumda bıraktıkları için üzgünlüğümü belirterek çıktım. Paramı geri istiyorum. Rencide oldum ve 350 TL ödedim.

Nagihan sonuçtan memnun değil

Emin Kitap Kırtasiye Kazayla Kırılan Ürünü Zorunlu Satışla Aldırdılar!

20 Ekim 2025 14:43

Kitapçıda Üslupsuz Hizmet Deneyimi