Mercedes-Benz Mengerler'den Kusurlu Araç Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

19 Aralık 2024 20:56

Mercedes-Benz Mengerler Ankara şubesinden 11 Kasım 2024'te 2024 model 7 bin km'de a200 Sedan AMG modelini aldık. Bayiden yola çıktığımızda sağ far kısa-uzun ve uzun far yardımcısı arıza kodu kadrana geldi ve sağ far çalışmadı. Koca yol tek farla gittik. Aradığımızda bize aracı satan şahıs "abi biz o arızayı silmiştik ya" diye cevap verince kusurlu aracı bize sattığını itiraf etmiş oldu. Kusurlu araç satıldığı gibi ürünün arkasında da durulmadı. 29 Kasım 2024 tarihinde Mercedes-Benz Mengerler Gaziemir şubesine aracı götürdüğümüzde aracın 3 gün kalması gerektiği Almanya ile veri paylaşılacağı gerektiği takdirde far değişimi yapılacağı söylendi. İkame araç talebimiz olduğu ve kusurlu bir araç sattıkları için kendimize ikame arabayı hak gördüğümüzden dolayı talebimizi ilettik. 2-3 güne bize dönüleceği ellerinde ikame araç olmadığını bize ilettiler. Servise gidildiğinden beri 3 hafta geçti ve dönüş yapılmadı. Arabayı alalı 40 gün oldu. Tek far ile yola çıkıyorum. Müşteri memnuniyeti olarak sınıfta kalan bir markadır artık benim için. Far değişiminden dolayı oluşacak değer kaybının da peşine düşeceğim. Satan arkadaşın ve bayinin bilgisi olsun.

20 Aralık 2024 11:44 (Şikayetten 14 saat sonra)
Utku
Utku
20 Aralık 2024 12:57

İletişim hattınız bir çözüm üretebilseydi buraya yazmazdım

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 11:01

Mümtaz
27 Eylül 2024 15:18
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Mengerler-Egemer Umursamazlığı

Batuhan