Mega Diş Polikliniği Şikayeti!

22 Temmuz 2024 15:01

Çanakkale Özel Mega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ne ilk kez bu sene 27/04/2024 tarihinde gittim. Dişlerimin rutin kontrolünde bir dolgumun civalı ve sağlıksız olduğu G**** hanım tarafından söylenince İtimat edip yeniden dolgu yaptırdım. Ancak dolgum geçici mi kalıcı mı olduğu G**** hanımın yanında çalışan diş hekimi D*** hanım tarafından tespit edilemediğinden halihazırda kalıcı dolgu olduğu iddia edilen dolgu yapılarak poliklinikten ayrıldım. Ben her ne kadar randevuyu G*** hanım için oluşturmuşsam da kendisi benimle ilgilenmedi. Tüm işlemlerimi D*** hanım yaptı. Birkaç gün sonrasında dişim hava aldığı için randevu almak için aradım ancak yakın tarihli randevu bulamadım. Sonrasında da şehir dışına çıktığım için ancak haziranda yeniden randevu oluşturabildim. Randevuya zamanında gittiğimde dişimde çatlaklar oluştuğu, bunun yapılan işlemden kaynaklanmadığı sebebiyle öncesinde ödenen 2.500 TL'nin üzerine 3.500 TL daha istendi. Bu ücretle kanal tedavisi yapılacağı belirtildi. Yapılan işlem hatasından kaynaklı yeniden ücret talebi olduğu için kabul etmedim. Tarafıma ne G*** hanım, ne de D** hanım tarafından dönüş sağlanmadığı gibi başka bir diş hekimine gidip görüş aldığımda 20 yıllık kullanılmakta olan dişe yeniden uygulama yapıldığında, yapılan uygulamadan kaynaklı hassasiyet sebebiyle çatlakların oluşacağı belirtildi. Kendilerinin ilgisiz tutumu, insan sağlığını önemsizleştirmeleri ve etik değerlerini yitirmiş olmaları neticesinde buraya yazma gereği duydum. Umarım bir daha hiç kimse benim gibi bir sorunla karşılaşmaz.

Gökben sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 11:03
Eksik Bilgilendirme Ve Çözüm Bekleyen Dolgu Hassasiyeti
Eksik Bilgilendirme Ve Çözüm Bekleyen Dolgu Hassasiyeti

Alpi Diş Hastaneleri Böyle Bir Klinik Olamaz!

20 Eylül 2024 10:37
Birgul sonuçtan hiç memnun değil

Panorama Dental Klinik Eksik Tedavi Sonrası Aynı Diş İçin Yeniden Ücret Talebi Ve Mağduriyet

13 Haziran 2025 00:02
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Dentistanbul Sadece Yeni Mezun Çalıştıran Diş Hastanesi (Uzman Hekim Yok)

26 Haziran 2024 17:39

Eksik Yapılan Diş İşlemleri Ve Ücret İadesi Sorunu