Medova Hastanesi De Acilinde Yaşanılan İlgisizlik

14 Ağustos 2024 14:25

13.09.2024 akşamı eşim için acile gittik. Hemşire eşimin bilgilerini alırken doktor otururken dinledi, kalktı boğazına baktı ve kızarmış dedi. Döndü, serum takalım dedi. Yürüdü, arkasından titremesi filan var dedim, kana bakalım dedi. Serum takıldı, tahlil sonuçları çıktı. Hangi ilaçlara alerjisi olduğunu sordu. Soru sorarken ve konuşurken göz teması bile kurmadı. İnsan biraz anlamaya çalışır, ne olabileceğini söyler. Yürürken ne yapılması gerektiğini hemşire söylemez. Tenezzül edip hastayla genel bir konuşma bile yapılmadı. Sadece parayı ödedik, serum taktırdık ve çıktık. Daha önce acilde çalışanlar bu kadar ilgisiz değildi. Dün akşam bizim için pişmanlıktı. Parayla hizmet alacaksak bu hoş bir davranış değil. İnsanlar özel hastanelere devlet hastanelerindeki kalabalık ve ilgisizlikten gitmez. Ama dünkü akşam gördüğümüz muamele normal hastanelerden farksız ve kötüydü. Üstüne bir de para verdik.

14 Ağustos 2024 15:12 (Şikayetten 47 dakika sonra)

Merhaba, Ben Hasta Hakları ve İletişim departmanından Melek. Acil serviste sorun yaşadığınız için üzgünüz. Kimlik tespiti gerçekleştiremediğimiz için sizinle iletişim kurulamamıştır. Tüm düşüncelerinizi kayıt altına almam konusunda desteklerinizi bekliyorum. Sağlıklı günler dilerim.

23 Nisan 2024 22:06

05 Şubat 2024 13:32

08 Ocak 2024 10:58

24 Ağustos 2023 20:40
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2024 15:21
ozel-kecioren-hastanesi-ozel-kecioren-hastahanesi-hk-1.pdf