Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Konya Medova Hastanesi Yanlış Teşhis

Konya Medova Hastanesi Yanlış Teşhis
16 Şubat 2024 20:24

Konya Medova Hastanesi'nde yaklaşık 50 bin TL karşılığında KBB doktoru H**** Bey'in özensiz davranışı nedeniyle eksik teşhis konuldu ve sağlığım tehlikeye atıldı. Ameliyat olalı 2 ay olmamışken tekrar ameliyat olmam gerektiğini öğrendim ve hem maddi hem manevi olarak zarar gördüm. Kronik otitis media tanısıyla kulağımdaki sıvı alındı. Ancak şikayetlerim devam etti ve kontrol randevumda bu durumu doktoruma bildirdim. Ameliyattan önce MR ve BT sonuçlarıma baktığımda kolesteatom olabileceğini düşündüm ve doktora sordum. Bana böyle bir durumun olmadığını söyledi. İyi ki başka bir hastanede başka bir doktora muayene olmuşum; doktorum kulak zarıma baktığında kulağımda kolesteatom olduğunu belirtti ve tomografi ile teşhisi kesinleştirdi. Başka bir profesör doktora da göründüm ve o da teşhisi doğruladı, en kısa zamanda ameliyat olmamın sağlığım açısından önemli olduğunu ifade etti. İlk doktorum ameliyat öncesi MR ve BT sonuçlarını incelemeden veya inceleyip bana bilgi vermeyerek sadece burun estetiği yapmak amacıyla hareket etmiş olabilir. Kendisine ulaşmaya çalıştım, ancak vicdanı rahat bir şekilde bana dönüş yapmadı. Hastaneye şikayetimi ilettikten sonra geri dönüş yaptı ve karşılaştığım üslup son derece kötüydü. Bana özel bir merkeze gitmek yerine üniversite hastanesine gitmemi söyledi. Hem hastaneden hem de doktordan şikayetçiyim ve gerekli tüm işlemleri yapacağım. Eklediğim görsel, ameliyat sonrası yeni doktorumun koyduğu doğru teşhistir.

17 Şubat 2024 11:47 (Şikayetten 15 saat sonra)

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Konya Medova Hastanesi Kan Ve Ameliyat Ücreti Alınması

04 Eylül 2024 12:34
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Randevu Kaosu Ve İlgisiz Yaklaşım

04 Eylül 16:53
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Surp Pirgiç Hastanesi İlgisiz Ve Yanlış Bilgi Veren KBB Doktoru

05 Temmuz 2023 14:12

Hasta Haklarına Aykırı Muamele