26 Ekim 2024 23:02

Ben Ekol Hastanesi'nde 2017 ve 2019 yıllarında iki ameliyat oldum. KBB doktoru M**** U****, ameliyatımın sinüzit ve burun ameliyatının basit olacağını söyledi. İlk ameliyattan sonra bir sene bekledim. Başarısız bir ameliyat deyip ikinci kez aynı doktora ameliyat oldum. Burnum iyice yamuldu, tüm muayenelere gittim. İkinci ameliyatta içime kıkırdak ihtiyacı yok, basit bir ameliyat dendi. Burnum sağa sola oynamakta ve iyice kötüleşti. Diğer Ekol Hastanesi doktorları, KBB ve plastik cerrahlar, bu burun trafik kazası geçirse daha iyi dediler. 'Burnun hamur gibi olmuş, bu burun mu, aynaya bir bak' deyip azarladılar. Ben odalarından nefesim kesilerek çıktım. Benim yaşadığım travmayı kimsenin yaşamasını istemiyorum. Hasta hakları ve müdürü ilgileneceğini söyledi ve sadece Ekol Hastanesi'nin sadece bir doktoru iki ameliyat olduğu için iki sene bekle dedi. 'Ben bu ameliyatı alacağım' dedi. İki sene bekleyip gittiğimde ancak birinci ameliyat sonrasına döner dedi. Benim son ümidimi de tükettiler. Müdüre İstanbul'da ameliyat olayım, masraflarını karşılayın dedim, böyle bir şey hastanemde yok dediler. Çaresiz bir şekilde kaldım. Umarım benim yaşadıklarımı kimse yaşamaz.

21 Kasım 2024 04:39

Özel Ekol Hastanesi İzmir ve KBB doktoru m. U. R. A. T u. Y. G. U. R un yaptığı başarısız yamuk burnu paylaşamıyorum. Bir gün sağa bir sola bir gün bakıyor. Her geçen gün zorlaşmakta yıllarca süren mücadele ve halen devam etmektedir. Benim yaşadığım sorunlar ilgili fotoğraflarda da mevcuttur

21 Kasım 2024 04:33

Ekol Hastanesi Murat Uygur doktorun ilk başarısız ikincisi daha başarısız ameliyatından sonraki burnumun hali. Düz olan burnumu bu hale getirdi. Kendi doktorları aynaya bakıp hamur gibi böyle bir burun ou olur dediler. Trafik kazası geçirsen daha iyi olur dediler. Hastanelere doktorlara güvenip kalmayıp hasta olsam dahi hastaneye gitmiyorum. Şimdi özel hastanenin başka skandalları yeni doğan çetesi gibi olayları gördükçe herkesten fazla etkilemiyorum. Benim burnumu bu hale getiren hastanene özel Ekol Hastanesi doktor KBB m. U. R. A. T u. Y. G. U. R şimdi bile gece yarısı nefes alamadığım için kalktım. Her gören burnumu soruyor nasıl bu hale geldi diye. Ben aylarca değil yıllarca kontrole gittim sigara için biri bile değilim. Çok basit dediği ameliyatın sonuçları hayatıma mal oldu. Benim yaşadığım durumu kimsenin yaşamadığı istemiyorum

22 Temmuz 16:00

Benim sağlığım iyice bozuldu burnum hamur gibi ve halan yapılan hiçbir şey yok

Yorumlar (11)

Muhammed

Bakınız, bizim Milletin büyük bir kısmı çok çabuk sıkılan ve ve işin resmi tarafında ilgili şikayet ve müracaatları yapmayan ve bazen CİMER' e şikayet etmekle yetinen bir toplumuz. Bugün bu bizim başımıza gelenlerin en büyük sebebi bu doktorun daha önce mağdur ettiği kişilerin ilgili müracaatı yapmamasından kaynaklı. Eğer bugün ben bu şikayeti yapmazsam sen yapmazsan o yapmazsa bugün ve ileride bu kişinin hastalara reva gördüğü mağdur etme uygulamaları devam edecektir. Halbu ki yapılan şikayetler sisteme işleniyor ve bir sürü şikayet olduğun da ise ilgili makamlarda kanaat oluşuyor. Avukat ile hallederseniz iyi olur ancak avukatsız bu şikayetleri yapabilirsiniz. Hem de ilgili makamlara gitmeden e Devlet üzerinden. Sadece kullandığınız operatörden mobil imza tanımlaması yaptırarak elektronik ortamlarda imza sahibi olarak e Devlet üzerinden Savcılık suç duyurusuna kadar yapabiliyorsunuz.

Büşra

Telefon numarası ve ya Instagram adresini verebilir misiniz?

Muhammed

Ben avukatım ile davayı kazan paranı al anlaşması yaptığım için kendisi tüm müracaatları yapıyor. Suç duyurusunda masraf yok ama hukuk davalarında dava açma harcı bedellerini ödüyorum kazanmam durumunda karşı taraf bu masrafları iade etmek zorunda olduğu için geri alıyorum. Ceza alması için suç duyurusunda bulunduk kazanmamız durumunda yapılan kusurun düzeltilmesi ve sonrasında hastane ve doktor hakkında tazminat davaları açacağız.

Seda

Evet Instagram adresinizi iletirseniz süreci konuşabiliriz

Muhammed

Bizim doktor da aynı doktor ve şu an 12 yaşında olan kızıma yapılan ameliyat resimlerde görüldüğü üzeredir. 21.07.2023 tarihinde avukatımız adli makamlara şikayet etti ancak Savcılık makamı kovuşturma yapabilmek için uzman raporu beklemektedir hala. Eğer kabul edilir ise iddianame, mahkeme süreci ve istinaf süreci ile ne kadar sürecek bilinmez ama Paşam hala işini yapmaya devam ediyor.

Ferah

Merhaba tel no yazar mısınız rica etsem bende hukuki sureci araştırıyorum teşekkürler

Büşra

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun size de alerjik dokusu böyle demiştir ameliyata almadan çok basit ameliyat deyip giriyoruz sonuç çok kötü bu kaçıncı skandal bu kaçıncı olay bir bilseniz hayretler içindeyim

Seda

Instagram adresinizi tam yazar mısınız rica etsem

Seda

Ben de aynı dertten muzdaribim burun çatım eğildi resmen, ig adresi yazar mısınız süreci değerlendirelim

90 m. İne

Sami

Süreç için yasal yollara başvurdunuz mu? Bana dönüş yaparsanız çok memnun olurum Sami çakar r ig adresim

Habip sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ekol Hastanesi (İzmir) Burun Ameliyatı Hüsranı

Habip
26 Nisan 2024 08:26
Ajdan sonuçtan hiç memnun değil

Ajdan
27 Şubat 2024 01:44
Özel Ekol Hastanesi (İzmir) 3 Kez Burun Ameliyatımı Yamuk Yaptı
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Mehtap
11 Ocak 2024 21:16