Sevval sonuçtan hiç memnun değil

07 Nisan 2024 17:49

Burun dolgusu yaptırdım ve yanında botoks da hediye edildi. Burun dolgum revize edildikten sonra, herhangi bir hazırlık işlemi yapılmadan ve oluşabilecek yan etkiler hakkında bilgi verilmeden kaş üstüne botoks uygulandı. Botoks sonrasında doktor hanım oldukça sert bir masaj yaptı ve işlem tamamlandıktan sonra aynaya bakmama fırsat verilmeden hemen 'geçmiş olsun, iyi günler' denilerek gönderildim.

Ertesi sabah sağ gözümü açamadım ve şiddetli ağrı ile morluklarla uyandım. Sağlığımızı emanet ettiğimiz bir yerde, oluşabilecek yan etkiler konusunda bilgi sahibi olmam gerekirken, bu konuda hiç bilgilendirilmedim. Bu durumun farkında olsaydım, işlemi yaptırmazdım.

Çünkü insanlarla yakın iletişimde bulunduğum bir işim var. Herkes yüzümdeki izleri görünce şiddet gördüğümü düşündü ve ağrıdan dolayı çalışamadım. Gün içinde kliniği arayarak durumu anlattım, fotoğraf göndermemi istediler ve geri dönüş yapacaklarını belirttiler.

WhatsApp üzerinden iletişime geçerek, yaşadığımın olası bir reaksiyon olduğunu ve istemem halinde başka bir şubeye giderek doktor hanıma gösterebileceğimi söylediler. Beni günlük olarak takip edeceklerini ve fotoğraf isteyeceklerini ifade ettiler ancak ertesi gün hiçbir geri dönüş almadım ve morluklarım arttı.

Tekrar arayarak Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı belirttim ve mağdur edildiğimi, takip edilmediğimi ve en azından durumumun sorulmadığını, işletmeden şikayetçi olacağımı söylediğimde bu kez yöneticileri aradı. Yoğunluktan dolayı unuttuklarını söyleyerek özür dilediler ve ertesi gün arayacaklarını belirttiler ancak yine aranmadım.

Bu işletmenin müşteri memnuniyetine önem vermediğini, her şeyin sadece ödeme alınana kadar sürdüğünü gördüm. İşlem öncesi ya da sonrası için hastayı bilgilendirmiyorlar ve uygulanan işlem sonrasında sağlık sorunları yaşanmasına rağmen ilgilenmiyorlar.

Kendileri iletişim kuracaklarını ve takip edeceklerini söylemelerine karşın, bu sözlerini yerine getirmiyorlar. Kanıtlarım ile birlikte Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Verdiğim bir puan bile fazla.

08 Nisan 2024 10:04 (Şikayetten 16 saat sonra)

Fatoş sonuçtan hiç memnun değil

Tedavi Yarım Kaldı, Ücretimin Tamamı İade Edilmiyor

randevu-zorlugu-soguk-odalar-ve-saygisiz-tutum-4.jpg
randevu-zorlugu-soguk-odalar-ve-saygisiz-tutum-3.jpg
randevu-zorlugu-soguk-odalar-ve-saygisiz-tutum-2.jpg
randevu-zorlugu-soguk-odalar-ve-saygisiz-tutum-1.jpg
Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Soğuk Lipoliz Cihazı Arızası Ve İletişim Eksikliği Yaşadım

29 Mayıs 2025 14:06