Faruk sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 12:04

Ümraniye Meydan Media Markt'tan Bosch marka dikey süpürge satın aldım. Satış sırasında, kasko hizmeti önerildiği için kasko yaptırdım. Kasko kapsamında tüm onarımların yanı sıra, performans düşüklüğü yaşandığında yılda bir kez batarya değişimi yapılacağı belirtildi. 02.12.2023 tarihinde, yaklaşık bir yıl kullanım sonrası batarya performansı düşüklüğü ve ufak çaplı kırıklar nedeniyle süpürgemi Media Markt'a teslim ettim. 20 gün sonra, Altar Grup adlı kasko şirketinden süpürgem için pert kaydı oluşturulduğu bilgisi geldi. Ürünün fatura bedelinin yarısının ödeneceği teklif edildi. Bu teklifi kabul etmeyerek onarımını istedim. 18 Ocak tarihine kadar herhangi bir gelişme olmadı. 18 Ocak'ta ürünün onarıldığı bilgisiyle teslim alındığını öğrendim. Bataryanın değiştirildiğini fakat üzerindeki deformasyondan anlaşıldığı üzere kullanılmış bir batarya takıldığını gördüm. İç hazne kapağı değiştirilmiş ancak orijinali siyahken, beyaz ve yan sanayi bir malzeme kullanılmış. Bunu videoya kaydettim. Ürünü eve getirip adaptörüne bağladım ve 5 saat şarj ettim, ancak sadece 10 saniye çalışabildi. Sorunun elektrik kaynağından kaynaklanabileceğini düşünerek farklı bir prizde denedim. Şarj ışığı yanmasına rağmen, 5 saatlik şarj sonrası yine sadece 10 saniye çalıştı. Altar Grup, çalışan cihazımı bozuk bir şekilde iade etmiş. Kasko yaptırırken her şey yolundaydı ancak onarım söz konusu olduğunda 'ürün pert' deniliyor. Ürünü 2800 lira ödeyerek satın aldım ve şimdi bana 1600 lira öneriliyor. Yeni bir tane almak istersem maliyeti 7-8 bin lira olacak. Media Markt'ı aradığımda, sorun çözülmemişse cihazı tekrar servise gönderelim diyorlar. Yani tekrar bir ay beklemem gerekecek. Çok acil bir çözüm bekliyorum çünkü bir buçuk aydır evimde süpürge yok ve komşulardan süpürge ödünç almak zorunda kalıyorum. Sorun çözülmezse, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak konuyu orada çözmeyi planlıyorum. Ayrıca, bir daha Media Markt'tan kasko veya ürün satın almayı kesinlikle düşünmüyorum.

20 Ocak 2024 12:22 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Gözde sonuçtan memnun değil

04 Kasım 2024 10:07
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 21:34

25 Ağustos 2024 22:42
Piazza Avm Media Markt'ın Kasko Yaptığını Ürünün Tamiri Yapmaması
Kezban sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 15:28

19 Ağustos 2025 13:07