Efe sonuçtan hiç memnun değil

Mazda Yetkili Servisi Şikayet

01 Ağustos 2024 16:56

T**** Otomotiv Bosch Car Mazda yetkili servisine 18/04/2024 tarihinde Mazda 3 arabamı bıraktım. Sorunu bulana kadar en az 3 hafta geçti. Sorunu bulduklarında beyni gitmiş dediler. Japonya'dan sipariş vereceğiz dediler. Beyni gelene kadar önce gemide geliyor dediler. Sonra birkaç hafta bekleyip tekrar sorunca da halen yüklenmemiş diye tutarsız konuştular. 10/07/2024 günü arayıp Mazda 3 aracınız hazır, test sürüşleri yapıldı. Her şeyi tamam, ödeme yapıp alabilirsiniz diye aradılar. Gaziemir'den Çiğli'ye 52 derece sıcaklıkta gittik, tam mesai bitimine gidebildik, arabayı aldık. Dönüş yolunda direksiyon çok ağır ve 4. vitesten 5'e geçmiyor, aynı zamanda devir ibresi aşırı yükseliyordu. Ertesi sabah tekrar aracı aynı yere bıraktık, bakacağız döneceğiz dediler. Bugün 01/08/2024 ne arıyorlar ne bilgi veriyorlar. Ben 26/07/2024 aradım, Y**** T**** Otomotiv'in müdürünü aradım, ben dışarıdayım size geri dönüş yapacaklar, bilgi verecekler dedi ama arayan olmadı. Dün 31/07/2024 aradım, geri dönüş yapacağız dediler, hala kimse aramıyor. Aylardır arabasızım ve mağdurum. Mağduriyetimin giderilmesi için şikayette bulunuyor ve gerekenin yapılmasını talep ediyorum!

Efe
Efe
01 Ağustos 2024 18:32

Mazda Yetkili servisi İzmir Çili 01/08/2024 bugün gelişme var mı diye aradık hala bir çözüm yok. Şanzıman ve gösterge paneli almamız gerekiyor dediler, ama Mazda3 aracımın sadece beyin ile ilgili probleme vardı ve yenisi takıldı. Ama servis beyin kodlama hatası yapıldığı için araçta problem var

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Togg Servis Mağduriyeti 8 Gün Hiçbir Şey Yapılmadan Araç Teslim Edildi

Onur
10 Ağustos 2024 15:37
Nimetullah sonuçtan hiç memnun değil

Nimetullah
19 Haziran 2023 10:40
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
21 Mayıs 2025 21:07