Massimo Dutti Vadi İstanbul İle Sorunlarım Var

Süleyman
19 Mayıs 2024 14:11

Vadi İstanbul mağazanızdan alışveriş yapmak için geldim. Ancak yaşadığım kötü deneyim nedeniyle oldukça hayal kırıklığına uğradım ve size bu konuyu iletmek istiyorum. Mağazanızda alışveriş yaparken, kıyafetleri denemek için kabindeyken genç yaşlardaki kadın mağaza görevlisi tarafından oldukça nezaketsiz bir şekilde davranıldım. Kabinde çok vakit geçirmemem ve her bir parça kıyafet için kabinden çıkarak tekrar sıraya geçmem konusunda uyarıldım.
Bu uyarı oldukça şaşırtıcıydı. Çünkü mağaza oldukça sakin ve kalabalık değildi. Aynı zamanda mağazanızdan sık sık alışveriş yapmaktayım. Her geldiğimde birden fazla parça satın alıyorum. Mağaza müdürü yaşanan bu durumdan dolayı özür diledi. Ancak maalesef diğer çalışanın kaba tutumu devam etti. Bu tür bir davranışın kabul edilemez olduğunu düşünüyorum.
Mağazanızda keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamayı umarak geldim. Ancak yaşadığım bu olumsuz deneyim nedeniyle elimdeki yaklaşık 10 parça kıyafeti bırakarak mağazanızı terk etmek zorunda kaldım.
Artık sizden alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Yaşadığım bu olumsuz deneyimi dikkate almanızı ve mağazanızda müşterilere daha saygılı bir şekilde davranılmasını sağlamanızı umuyorum.

19 Mayıs 2024 14:04

16 Mayıs 2024 22:08
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 11:55

15 Ocak 2024 17:28