02 Nisan 2024 00:24

Öncelikle şunu söylemek isterim uzun yıllardır Akbatı Massimo Dutti mağazasından alışveriş yapan bir müşteriyim. Ürün kalitesi ile ilgili çok sık sorun yaşadığımı da söyleyemem. Ancak son yaşadığım olay benim için sinir bozucu idi. Bu sebeple paylaşmak istedim. 15-20 gün önce Akbatı Massimo mağazasından alışveriş yaptım. Dört adet v yaka ince triko kazak satın aldım, üçü aynı modelin farklı renkleri (açık gri, kırık beyaz, küf yeşili) dördüncü farklı bir model (bebek mavisi) idi. Kullandığımda ilk bebek mavisi olanı giydim ve o gün üzerimde neredeyse iki katına çıktı, kollar ve etek uçları dikişsiz olduğu için yukarı doğru rulo şeklinde kıvrıldı, dirsek kısımları pot yaptı. Mağazaya götürdüm, inceleme için alındı. Hatta diğer kazakları da yanımda götürdüm, aynı durumun yaşanma ihtimali varsa hiç giymeden iade etmek için. Bebek mavisi kazak içeriğinin, diğerlerinin triko sundan farklı olduğu söylendi ben de söylenenlerden “bunlarda aynı sorunu yaşamazsınız” mesajını hissettiğimden kazakları iade etmeden mağazadan çıktım. Birkaç gün sonra elimdeki kazaklardan açık gri olanını giydim bu defa. Yine gün boyunca, v yakanın içeri doğru bükülmesinden, uzayan, bollaşan kazak kollarından ve esneyen etek ucundan nefret ettim. İlk fırsatta mağazaya giderek etiketli olanları iade ettim, açık gri olanı incelemeye verdim. Ne gariptir ki “hemen ertesi gün“ inceleme sonucu için arandım. Bebek mavisi ürün için iadenin onaylandığı ancak açık gri renkteki için onaylanmadığı söylendi. Sebebini sorduğumda “ürünün bileşimi ile alakalı bir sorun olmadığına karar verildi” denildi. Ben de“ürünün bileşiminde sorun yoksa kullanımından demek istiyorsunuz o halde, sizce kazağı nasıl kullanmış olabilirim? "dedim. Sessizlik. Ürünün daha yıkanmadığını, giydiğim ilk gün her yerinden esneyip bollaşmasından rahatsız olduğumu (yıkamış iseniz zaten her şekilde ihale size kalır, yıkama şekliniz hep talimatlara uygun değildir) ve bu şekilde kullanmak istemediğimi söylediğimde bir şey yapamayacakları cevabını aldım. Açıkçası bu kadar uzun yazmamdaki amaç şudur, bazı markaların kalitesi, fiyatı ve hitap ettiği müşteri kesimi bellidir. Pek çok marka bu tarz sorunlar yaşandığında müşteri memnuniyetini de göz önünde bulundurarak karar verir."Ben inceledim bu benim ürünümden değil, sen yanlış kullandın"nasıl bir bakış açısıdır? Ayrıca 3000₺ lik kazak firmayı batırmaz beni de zengin etmez ancak bu ve benzer durumlar memnuniyetsizlik, markaya karşı güvensizlik, ön yargı ve müşteri kaybı sebebidir.

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Bir Kez Giyilen Elbisenin Yırtılması Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

22 Ağustos 2025 15:51

09 Kasım 2024 19:56
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2023 10:47
Ali sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2025 21:09
ilk-yikamada-tisortte-iplik-atmasi-ve-degisim-sorunu-3.jpg