Martı Yüzünden 13.667Tl Ceza Yedim

11 Nisan 2024 21:482.587

Martı yüzünden 13.667 TL ceza yedim.
11.04.2024 tarihinde saat 5.34'te Martı uygulamasından bir elektrikli scooter kiralamış bulunmaktaydım. Ancak benzinli motor kiralamak istemiştim fakat ehliyet istediler. Bunun üzerine küçük bir elektrikli motor kiraladım. 5 dakika sonra trafik polisi tarafından durdurulup ceza yazıldı ve durumu anlatmama rağmen anlayış gösterilmedi. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Bu bütçeyi ödeyecek durumum bulunmuyor. Yardımınızı bekliyorum.

12 Nisan 2024 23:47

Martı uygulaması Marti Mobilet için 16 yasından itibaren ehliyetsiz+kasksız bir biçimde kullanmamıza izin vermekte. Fakat bugün aracımı sürerken polisler tarafından çevrildim, doğal olarak rutin bir kontrol sandım fakat polis ağabeyler kanun gereği 0.26kw elektrikli bisikletlerin üstü için (martı Mobilet ruhsatta 0.50kw) ehliyet talep edildiğinden "ehliyetsiz motor kullanma + kasksız motor kullanma" kural ihlalinden tarafıma 13.667₺ ceza kesmiş bulunmakta. Acık olarak mağdurum, bilsem binmezdim. Mağduriyetimin giderilmesini acil olarak talep etmekteyim.

16 Nisan 2024 16:11 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba, Martı ekibi olarak mümkün olan en kısa süre içerisinde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaparak yardımcı olacağız. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

16 Nisan 2024 16:11

Merhaba, Sisteme kayıtlı iletişim numaranızı aradık fakat ulaşım sağlayamadık. Müsaitliğinizi iletmeniz durumunda konu ile ilgili tarafınıza destek sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

18 Nisan 2024 16:28

Kayra
Şikayeti Çözüldü
16 Nisan 2024 14:34

Merhaba benim sorunum kısa bir süre içinde giderildi, martıya güveniyorum, sizin sorununuzuda giderecektir

Martı Mobilet Ceza Şirket Ödemesi Lazım

14 Mayıs 2024 19:082.407

Martı yüzünden 13.000 TL ceza yedim. 12.05.2023 tarihinde saat 20:36'da Martı uygulamasından Martı Mobilet motor kiralad...

Tümünü Gör
Martı Hatalı Taksi Çağırısı Üzerine Küfür Edildi!

Martı HatalıTaksi Çağırısı Üzerine Küfür Edildi!

Han
Martı Scooter Aracını Kilitleyememe Sorunu

Martı ScooterAracını Kilitleyememe Sorunu

Deniz
Martı Kaldırımda!

Martı Kaldırımda!

Bekir
Martı Uygulamasında Sıkıntı Var!

MartıUygulamasında Sıkıntı Var!

Semih