Martı Trafik Polisinden 8.190 ₺ Ceza Yedim Elektrikli Motor Kullandığım İçin

23 Nisan 2024 04:293.689

Martı yüzünden 8.190 TL ceza yedim.
12.07.2023 tarihinde saat 17:15'te Martı uygulamasından bir elektrikli Scooter kiralamış bulunmaktaydım. Ancak benzinli motor kiralamak istemiştim fakat ehliyet istediler. Bunun üzerine küçük bir elektrikli motor kiraladım. 5 dakika sonra trafik polisi tarafından durdurulup ceza yazıldı ve durumu anlatmama rağmen anlayış gösterilmedi. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Bu bütçeyi ödeyecek durumum bulunmuyor. Yardımınızı bekliyorum.

Cezan'ın kimliğime yansıtıldığını aylar sonra şimdi fark ettim trafik polisin bana dediği şey şuydu, "sana değil şirkete yansıtacağız" demiştiler. Bende memur beyin dediğine güvenerek rahat hareket ettim, ödemeye kalkışmadım hem o bütçeyi ödeyecek durumum yoktu hem durumdan haberim yoktu. Lütfen yardımcı olun mağdur durumdayım. Üniversite öğrencisiyim maddi durumum el vermiyor!

23 Nisan 2024 07:48 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

7 Haziran 2024 15:53

Merhaba bugün banada ehliyetsiz diye ceza yazdılar nasıl çözüldü sorun acaba ben polise gittim araç faturası istendi

Zafer
Benzer Şikayeti Var
24 Nisan 2024 12:40

Martıtag yaptım polis 32.000 TL ceza yazdı aracım 2 ay bağlandı cezamı hala ödemiyorlar yolcuya 5.000 TL ceza yazdılar. Martıtag yasal değil!

Martı Yüzünden 13.667Tl Ceza Yedim

11 Nisan 2024 21:482.587

Martı yüzünden 13.667 TL ceza yedim. 11.04.2024 tarihinde saat 5.34'te Martı uygulamasından bir elektrikli scooter kiral...

2 Yorum

Martı Mobilet Ceza Şirket Ödemesi Lazım

14 Mayıs 2024 19:082.407

Martı yüzünden 13.000 TL ceza yedim. 12.05.2023 tarihinde saat 20:36'da Martı uygulamasından Martı Mobilet motor kiralad...

Tümünü Gör
Martı Hatalı Taksi Çağırısı Üzerine Küfür Edildi!

Martı HatalıTaksi Çağırısı Üzerine Küfür Edildi!

Han
Martı Scooter Aracını Kilitleyememe Sorunu

Martı ScooterAracını Kilitleyememe Sorunu

Deniz
Martı Kaldırımda!

Martı Kaldırımda!

Bekir
Martı Uygulamasında Sıkıntı Var!

MartıUygulamasında Sıkıntı Var!

Semih