Mert sonuçtan hiç memnun değil

Marti Tag Surucu

05 Nisan 2024 11:05

Tag uygulamasında sürücü olarak gerçekleştirdiğim paylaşımlı yolculuk sırasında sivil trafik ekipleri tarafından durduruldum ve ceza yedim. Martı şirketi, bu tür cezaları ödeyeceğini belirtmişti; fakat artık ödemiyorlar. Aracım 61 gün bağlı kaldı ve toplamda 32 bin küsur lira ceza ödedim. Martı'nın Tag uygulaması çözüm bulmak için çaba sarf ediyor gibi görünse de, herhangi bir sonuç alınamadı ve kullanıcılar mağdur oldu. Martı ile iletişime geçtiğimde, cezaları ödemediklerini öğrendim. Otopark ve çekici ücretini de, dava açılıp itiraz edilmesi durumunda karşıladıklarını belirtiyorlar. 61 gün boyunca araçsız kalmak ve 32 bin küsur lira ceza ödemek, bunun yanı sıra çekici ve otopark ücretleri eklendiğinde maddi ve manevi zarar çok büyük. Sosyal medyada çok reklam yapmalarına rağmen sürücülere bu konuda hiçbir destek sağlamıyorlar. Bu pişmanlığı sonradan yaşamamanız için önceden uyarıda bulunuyorum.

profile profile profile
05 Nisan 2024 11:11 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba, Martı ekibi olarak mümkün olan en kısa süre içerisinde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaparak yardımcı olacağız. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

05 Nisan 2024 12:21

Bekliyorum dünden beri 12 saat oldu herhangi bir çözümünüz yok, cezayı sizin işinizi yaparken yedim arabam sizin işinizi yaparken bağlandı böyle mi insanların arkadaşında duruyorsunuz, adliyeye oraya buraya çağırmayı biliyorsunuz.

05 Nisan 2024 22:41

Hala aramadılar 32 bin kusur ceza kaldı arabam 61 gün 7 emin otoparkında size güvenen insanları bu şekilde mağdur edemezsiniz.

07 Nisan 2024 11:32

Ayin 7 si oldu hala beni 1 tane yetkili arayıp net bir şey söylemedi, arkadaşlar siz siz olun sakin marti yasal vs laflarına inanıp bunlar için çalışmayın.

07 Nisan 2024 11:55

En yetkili benim diyen bir kisi aradı size gerekli yönlendirmeler yapılmış dedi düşünün kendisini en yetkili kişiyim diye tanıdan kisi bile ne cezayı ödeyeceklerini ne de Herhangi bir mağduriyetin giderilmesini sağlayacaklarını talep etmiyor.

29 Nisan 2024 20:29

Mayıs geldi cezamı ödemediler herkese söylüyorum sakın bunlara güvenip ıs yapmayın, hem aracınızdan 61 gün olursunuz hem de üzerine 32 bin tl ceza + otopark ve çekici ücretini ödersiniz. Size dava açacağım.

Sinan
Sinan

Benim hesabımı da bugün askıya aldılar hiçbir gerekçe göstermeden direk askıya aldılar bekliyorum martı tag dan geçerli bir açıklama

Rifat sonuçtan çok memnun

Rifat