Burcu sonuçtan çok memnun

Martı Tag İkinci Araç Onay Süresi Uzaması

17 Şubat 2024 23:22
Burcu'nun Teşekkür Mesajı
“Problem kısa zaman içerisinde çözüldü. Aracım onaylandı. Hızlı bilgilendirmek için teşekkürler.”

Martı tag te ikinci aracımı ekledim. Biri motosiklet diğeri otomobil. Otomobil onayım hala beklemede gözüküyor. Uzun sürme sebebi nedir? Daha öncesinde onaylanmış bir sürücü olmama rağmen neden bu işlem uzun sürdü. Yardımcı olur musunuz lütfen🙏🏼 Canlı destek ile görüşmüştüm 24/48 saat içinde onaylanacağı söylendi.

20 Şubat 2024 15:33 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Sisteme kayıtlı iletişim numaranızı aradık fakat ulaşım sağlayamadık. Müsaitliğinizi iletmeniz durumunda konu ile ilgili tarafınıza destek sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

21 Şubat 2024 14:43
22 Şubat 2024 13:23

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır ve sorun çözülmüştür. Tüm destek talepleriniz için Martı uygulması üzerinde bulunan 'Bize Ulaşın' butonuna tıklayarak 7/24 destek ekibimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

22 Şubat 2024 13:24

Furkan
Furkan

Araba olarak kullanıyordum motorsiklet aldım onu araçlarıma ekledim ve hala onaylanmasını bekliyorum çok uzun sürdü ve bir de müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum geri dönüş yapacağız dediler ve ne yazık ki hala yapmadılar sizden ricam onaylatıp işime geri dönmek istiyorum iyi günler iyi çalışmalar dilerim