Mars Kurumsal Şikayeti

27 Kasım 2024 11:00278
Kadir'in Teşekkür Mesajı
Beni arayan kişi bizzat siparişimi ve yaşanan sorunları araştırıp öyle aramış. Sağ olsun kendisi mağduriyetimi giderdi. Mars Kurumsal benim için güvenilir firmalar arasına girdi. Teşekkür ederim

Bems marka iş güvenliği ayakkabısı sipariş ettim. Siparişimin kargoya verilmesi dahi 1 haftadan fazla sürdü. Kurumsal anlaşmalı olduklarını söylediler ama PTT kargoya 2.5 desilik ayakkabı kutusu için 175 TL ödedim. Ürün elime ulaştığında kutusu ezikti. Ürün kutusunda sipariş verdiğimden farklı bir model numarası yazıyordu.

Kutuyu açtığımda ise markası dahi benim sipariş verdiğimden farklı olan bambaşka bir ayakkabı çıktı. İletişim anlamında kesinlikle kurumsal değil, Türkçe'yi dahi zor konuşan birisi ile WhatsApp üzerinden işimi halletmeye çalıştım. Ürünün faturasında 100 TL kargo parası yazmışlar, halbuki kargo parasını ben ödedim.

27 Kasım 2024 12:46 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhabalar Şikayetinizle ivedi bir şekilde ilgileniyoruz, tarafınızla iletişime geçerek memnuniyetiniz sağlanacaktır. Yaşanan bu durumdan ötürü özür dileriz.

27 Kasım 2024 13:20

Merhabalar Siparişinizle ilgili tarafınızla görüşme yapılarak detaylı bilgi verilmiştir. Yaşanan sorun şirketimiz değil tedarikçi firma tarafından oluşmuştur. Firmaya İvedi olarak geri bildirim verilmiştir. Bu bağlamda yapılan görüşmede memnuniyetiniz sağlanmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ediyoruz.

Kadir
27 Kasım 2024 13:28

Kadir
27 Kasım 2024 13:29

İlginiz için teşekkürler. Umarım benzer sorunlar başka bir müşteride yaşanmaz

Yanlış Kargo Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

"Ekleme yapmak istiyorum, para iadem yapıldı, benimle ilgilenen personel işlemimin şube adres değişikliği yaptığı için askıya alındığını ve bunu fark ettiğini söyledi. Bazen olabiliyor böyle aksaklıklar, önemli olan müşterinin problemini anlamak ve çözmek. Son ilgilenen personelde tam olarak bunu yaptığı için teşekkür ediyorum."

Yanlış Kargo Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Biezy Butik Biezy İstanbul Ürün Parasını Hesabıma Yatırmıyor

2 Kasım 2023 11:27548

11.10.2023 Tarihinde aldığım pantolonu değişim için biezy isimli firmaya Aras Kargo ile ücretini ödeyerek (75 TL) gönder...

Biezy Butik Biezy İstanbul Ürün Parasını Hesabıma Yatırmıyor

23 Temmuz 2024 14:5811.489

2 gözlük siparişi verdim. Kargoladıklarını söylediler aradan 4 gün geçti kargo hareketi olmayınca kargo şirketini aradım...

Bybasicman İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar Ve Hayal Kırıklığı

15 Ağustos 2024 16:044.809

2-3 hafta kadar önce bybasicman isimli butikten online olarak bir pantolon siparişi verdim. Bilen bilir yılların firması...