23 Temmuz 2024 14:58

2 gözlük siparişi verdim. Kargoladıklarını söylediler aradan 4 gün geçti kargo hareketi olmayınca kargo şirketini aradım ürün bile yok ortada dediler hiç kargoya verilmemiş bile. Defalarca birkaç şubeyi aradım sonra siperiz verdiğim isletmeyi derken sanki hata bende gibi uğraştım. Sonrasında yenisini gönderelim dediler ürünler geldi bu seferde gözlüklerden birisi defoluydu. Zaten 1 haftadır olmayan kargoyu bekledim üstüne bir daha yeni kargoyu bekledim bir de defolu geldi ürün. Bu kadar mağdur ettiğiniz kişiye extra özenli olmanız gerekirdi tekrar sorun yaşamayalım diye ama aldığım cevap iade edin ürünleri oldu özür bile dileme zahmeti göstermedikleri gibi aldığım cevap buydu. Bu sıcakta uzak olan kargoya taksi parası ödeyip yine 3. Kere mağdur olmaktansa daha fazla uğraşmak istemedim ürünün 1 tanesi cop durumda. İlk ve son siparişimdi.

28 Ağustos 2024 16:26 (Şikayetten 1 ay sonra)

Ayşe Hanım Merhaba size yardımcı olabilmek adına aradık fakat ulaşamadık bizimle iletişime geçerseniz hatalı olan gözlüğün tekrar gönderimini sağlamak istiyoruz

28 Ağustos 2024 16:29

Adresim sizde mevcut tekrar gönderim yapmak istiyorsanız zaten bilgilerim sizde var gönderimi yapabilirsiniz. İyi günler

04 Eylül 2024 15:27

Ayşe Hanım yaşadığınız mağduriyet adına sizlere seçeceğiniz fazladan bir ürün daha göndermek istiyoruz iletişime geçmek isteriz bu konuda

04 Eylül 2024 15:30

Fazladan ürün istemiyorum teşekkür ederim. Kusurlu gönderdiğiniz ürünün yenisini telafi adına göndermek istiyorsanız yukarıda da belirttiğim gibi adresim ve gerekli bilgiler sizde mevcut.

06 Kasım 2024 10:52
Geciken İade Ve İletişimsizlik Sorunu
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2025 21:14

25 Ağustos 2023 21:38