Marmara Gaz Isı Sistemleri Çorlu Şubesi Mağdur Ediyor

03 Eylül 2024 09:03

Tekirdağ Çorlu'da ikamet etmekteyim. Doğalgaz Marmara gaz'a geçtikten sonra 8. Aya ait fatura oluşturuldu ve otomatik ödeme talimatımı kontrol ettiğimde paranın çekilmediğini gördüm. İşin enteresan tarafı ise manuel ödeme yapmaya çalıştığımda da fatura borcumun olmadığını gördüm. Muhtemelen kesilen fatura iptal edildi ve bizlere bununla ilgili herhangi bir bilgilendirme mesajı da zahmet edip gönderilmedi.

Bu ay ise tüm sitenin doğalgazları okunmuş fakat sitenin neredeyse yarısının faturası kesilmemiş. Tekrar sistemden borç sorguladığım zaman yine fatura borcum olmadığını görmekteyim. Önümüzdeki aylarda doğal gaza zam gelmesi durumunda ve toplu olarak yüklü fatura gelmesi durumunda bunun ceremesini neden ben ödemek zorunda kalayım.

Böyle bir durumla karşılaştığımda gerek Tüketici Hakem Heyeti'ne gerekse diğer yasal mercilere başvuracağımı belirtmek istiyorum. Bu arada koskoca firmanın internet adresi ve Çorlu şubesinin telefon numarası da bulunmuyor. Sanırım yetkililerle telepati ile iletişim kuracağız.

Doğalgaz Sayacım Okunmadığı İçin Mağdur Oldum

Şerife
06 Ocak 15:48

Marmara Gaz Isı Sistemleri Fatura Ödeme Problemi

24 Temmuz 2024 14:30
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Gazdaş Trakya Bölgesi'nde Fatura Bilgilendirme Eksikliği Ve Gecikme Faizi Sorunu

05 Şubat 2025 00:41

Marmaragaz Aboneliğinde Ödeme Yapıldıktan Sonra Gaz Açılmıyor

16 Mart 15:14
Sebahattin sonuçtan hiç memnun değil

MarmaraGaz'dan Şikayetçiyim

Sebahattin