Mango Zorlu Center'da Yanıltıcı Bilgi Ve İlgisiz Personel

Yeşim
24 Aralık 2024 13:41

Mango Zorlu Center müdür ve personelinin çirkin davranışı sonucu ürün satın alamadım.
Mangonun sitesinede m beden deri pardösü olduğunu stok bilgisinden öğrenerek Anadolu yakasından kalkıp gittim. Mağaza çalışanı sadece XS olduğunu m beden olmadığını belirtti. İlk yalanları bu oldu. Tam çıkarken manken üstünde ürünü görünce tekrar bunun bedeni m olabilir mi dedim hayır dediler. Kendim baktığımda ürünün m olduğunu gördüm. Personele söylediğimde ''ha öylemiymiş'' şeklinde cevap verdi. Deneyebilir miyim diye sorduğumda ''mankendeki ürünü çıkaramayız iğneli'' dedi. Deri ceket olduğu için kontrol ettim iğnede yoktu yeni bir yalanla müşteriyi mağdur etmeye devam ettiler. Müdüre sorabilir miyiz diye rica ettim. Bir bayan geldi. Mankenin bedeni m olduğundan bu ürünü satarsak mankene giydirecek beden kalmaz dedi. Yeni bir yalan daha. Hanımefendi mankenin bedeni m değil elinizde de bir sürü XS beden var bunu çıkarıp asıl bedeni giydirebilirsiniz dedim. Ayrıca madem öyle satın almayayım en azından deneyeyim ona göre netten alırım dedim. Cevap aynen şu şekilde devam etti.
''Zaten indirime gireceğiz onun hazırlığındayız. Mankeni tekrar giydirmekle uğraşamayız.''
Ne bir elbise ne de bir etek... Sade bir ceketten bahsediyoruz. Ben bile tekrar ürünü mankene giydirebilirim o an birkaç dakikada. Yalan dolanla satın almak için (netten almaya da tamamım) gelmiş müşteriyi mağdur ederek gönderdiler. Mango Zorlu Center müdür ve personelinden şikayetçiyim!

Buket sonuçtan hiç memnun değil

Buket
04 Ocak 2024 20:14
Mango Online Satışta Kullanılmış Ürün
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
31 Ağustos 2024 22:59
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Mango Mağazasında İlgisiz Çalışanlar Ve Stok Bilgisizliği Mağaza Deneyimimi Mahvetti

Emine
01 Eylül 2025 12:20
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
08 Temmuz 2024 15:50