Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Mango Siparişim İki Aydır Teslim Edilmedi!

Mango Siparişim İki Aydır Teslim Edilmedi!
13 Kasım 2024 10:05

Yaklaşık 2 ay önce verdiğim sipariş ortada yok. Mango müşteri hizmetleri yetkili birimlere haber verdik mesajı dışında hiçbir yaptırımda bulunamadı. Ya siparişimi gönderin ya da parayı iade edin diyorum. Çözüm yok. Mahkemelik mi olalım? Yanıltıcı gibi tavır aldılar. Hiç yakışmadı.

02 Aralık 2024 10:47

Son 3 siparişim elime ulaşamıyor. Mango müşteri hizmetleri sorunu çözemiyor. Sürekli otomatik mesajla cevaplıyor. Kayıt altına alındı deyip duruyor. 1 aydır deposundan çıkmayan ürünü artık iptal edip paramı geri istiyorum olmaz diyor. Başka bir siparişim de bir aydır gönderildi diyor ama gelen giden bir şey yok.

02 Aralık 2024 07:57

Mango siparişimi göndermiyor. Bir siparişim 1 aydır gönderilmedi. Başka biri gönderildi ama elime ulaşmadı kayıp. Müşteri hizmetleri sorunu çözmüyor. Sadece kayıt altına alındı mesajı gönderiyor.

02 Aralık 2024 07:49

Son 3 siparişim elime ulaşamıyor. Mango nülteri hizmetleri sorunu çözemiyor. Sürekli otomatik mesajla cevaplıyor. Kayıt altına alındı deyip duruyor. 1 aydır deposundan çıkmayan ürünü artık iptal edip paramı geri istiyorum olmaz diyor. Başka bir siparişim de bir aydır gönderildi diyor ama gelen giden bir şey yok.  Ben de tövbe ettim. Kesinlikle bir daha bu firmadan online alışveriş yapmayacağım.

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
23 Temmuz 2024 23:17

Gülay
09 Nisan 2025 10:13
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Çağla
18 Aralık 2024 20:03
İmren sonuçtan hiç memnun değil

İmren
04 Mart 2025 18:48