Buşra sonuçtan hiç memnun değil

Mango Keten Pantolon Diz İzi Yaptı 2 Saatte

Mango Keten Pantolon Diz İzi Yaptı 2 Saatte
Buşra
12 Haziran 2024 19:44

2 saat üzerimde kaldı hemen diz izi yaptı ve İstanbul Akasya AVM de ki mağaza müdürü çok kaba ve çözümsüzdü. Mango nun keten ürünlerine sonsuz güvenirken bu ürünü yapamamışlar kalitesiz olmuş. İade etmek istememe rağmen sıkıntımı yeterince dinlemeyip uğraşmak istenilmedi

15 Haziran 2024 22:11

12 Haziran 23:48 2 saat üzerimde kalan keten pantolon Diz izi yaptı ve Mağazalar arası tutarsızlık söz konusuydu. Keten pantolon yapısı gereği bollaşabilir fakat kalitesiz bir kumaş yapılmış. Bu kabullenilmeyip kaba bir dille yardım bile edilmedi. Yardımcı olunması gerekiyor. Aynı ürünü arkadaşım Ümraniye Meydan AVM Mango mağazasında değişim yapabiliyorken, (fişi olsaydı iade de alınacaktı ama fişini kaybettiği için değişim yapabiliriz denmiş) Akasya AVM de ki mağaza müdürü hiç yardımcı olmadı bu bilgiyi vermeme rağmen. Ürünü kalitesiz yapmışlar iademi istiyorum.

Ek
Ek
15 Haziran 2024 20:43

15 Haziran 2024 09:24

2 saat üzerimde kalan keten pantolon Diz izi yaptı ve Mağazalar arası tutarsızlık söz konusuydu. Keten pantolon yapısı gereği bollaşabilir fakat kalitesiz bir kumaş yapılmış. Bu kabullenilmeyip kaba bir dille yardım bile edilmedi. Aynı ürünü arkadaşım Ümraniye Meydan AVM Mango mağazasında değişim yapabiliyorken, (fişi olsaydı iade de alınacaktı ama fişini kaybettiği için değişim yapabiliriz denmiş) Akasya AVM de ki mağaza müdürü hiç yardımcı olmadı bu bilgiyi vermeme rağmen. Ürünü kalitesiz yapmışlar iademi istiyorum değişim de istedim kabul edilmeyip ürün incelemeye gönderildi. Nerede müşteri memnuniyeti bu nazil ezik bir anlayış. Her mağaza üründen şikayet olunca iade alırken sen Mango sun neden böyle gereksiz tavra bürünürsün. Şu an ürün incelemede. Mango dan genel olarak inanılmaz memnunum hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar ketenleri diğer mağazalara oranla çok daha kaliteliydi ama bu ürünü yapamamışsınız iademi talep ediyorum

12 Haziran 2024 23:48

Aysun
24 Ocak 2024 15:05
Mango Ürün Değişimi Şikayet
Mango Ürün Değişimi Şikayet

Ezgi
13 Aralık 2023 15:12
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Buse
13 Aralık 2023 15:20

Dilbeste
24 Ocak 2024 20:29
Nesibe sonuçtan hiç memnun değil

Nesibe
22 Temmuz 2023 15:55
Mango Ürün Teslim Etmedi Ama Teslim Edilmiş Gibi Ücretimi İade Etmedi.