Ayşenur
24 Ağustos 2024 12:35

Mancaq.com'dan 12 gün önce İnci La elbise siparişi oluşturdum. Sipariş oluştururken sitesinde elbisenin ön sipariş olduğu yazmıyordu ki öyleymiş. Elbiseyi üretici firmadan teslim almadan ürünü satış sitesine koymuşlar ve ben de bunu bilmediğim için her normal işletme gibi 2-3 iş gününde gönderecekler diye bekliyorum ve tabii ki göndermediler. 9. gün yazdım. Elbisem ne zaman gelecek diye bana WhatsApp'tan 'Üretici firma bizi de mağdur etti. Ürünleri defolu göndermiş, tekrardan iade verdik. Tekrardan üretime sokacaklar ama dilerseniz farklı rengini yollayalım' dediler. Ben de kaç gün daha beklerim yeni ürünlerin gelmesini yazdım. Ardından 'Tam bir tarih veremiyoruz' yazdılar. Ben de dolayısıyla para iadesi istedim. Elbise yeniden elinize gelince siparişi oluştururum, şimdi para iadesi istiyorum dedim. Bunun üstüne dalga geçer gibi bana 'Şu an üretici firmadan haber aldık, 2 gün içinde geliyormuş' dendi. Ben sayfaya güvenmediğim için ve ikinci kez aynı sayfadan aynı sorunu yaşadığım için ısrarla para iademi istedim ve bana 'Tamamdır efendim, ben bu şekilde iptalini sağlıyorum' dediler. IBAN'ımı ilettim, paramı atmıyorlar ve sabah tekrar yazdım. Paramı geri gönderin diye 'Dün siparişinizi gönderdik, teslim edildi olarak gözüküyor sistemde' yazdılar. Şimdi sevgili Mancaq, benim iptalini oluşturduğum, sizin de bana 'Tamam efendim, sisteme bu şekilde iptalini giriyorum' dediğiniz ürünü bana nasıl yollarsınız? Ben sizden ürün istemediğimi söyledim, paramı istiyorum dedim. Paramı hala atmıyorsunuz. İadesini oluşturduğum bir ürünle ilgilenmek zorunda değilim. Paramı geri yollayın.

Beril
27 Haziran 2025 11:24

23 Mayıs 2025 13:49
Kusurlu Elbise Ve İade Mağduriyetiyle Karşılaştım
Nergis sonuçtan hiç memnun değil

Bir Ayda Para İadesi Yapılmadı, Sürekli Oyalıyorlar

06 Ağustos 2025 13:06