Derya sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 13:38

Oğlumun ilacını yazan doktorun ilacı yanlış çıktı. Masasına çarptım, hastalar bizi izledi. Acaba kaç kişiyi yanlış yönlendirip sağlıkta risk oluşturuyor? Son yıllarda başka çocuk doktoruna gittim, saatlerce kapıda bekliyoruz. Bütün personel ve doktor sohbet ediyor. Saat 14:00 civarında doktor yemeğe gidiyor olabilir ama her seferinde yapınca tartıştık çünkü adı üstünde hasta var. Dahiliye doktorlarından biri eksik bir ilaçla tedavi uyguluyor. Bunu başka bir bölüme anlattım, o da doktora kızdı. Dahiliyeden bir doktor çok asabi, sakince hastalığı anlatsak da sinirli. İki doktor daha vardı, memnun kalmadım. Şu an tek bir dahiliye doktorum var, memnunum, ona gidiyorum. Doğum doktorlarından bir hanım doktor, gebelik tüplerini bağlamak için cihaz bekliyoruz, sezaryenli olanı bağlamayız, üç ay sonra gel dedi. Gittim, makine normal doğum yapanları bağlar, sen sezaryenlisin bağlamaz dedi. Üç ay sonra diğer doktorlara sordum, biz bağlarız dedi. Altı ayım boşa gitti. Doktorum yatış yapınca battaniye vermediler, dondum. Doktor iki ünite kan verin dedi. Çıkış yapın dedikten sonra zorla çıkış yapmak için mobbing uyguladılar. Başhekime gidiyorum dedim, sonra bana hemen iki ünite kan verdiler. Ünite resimlerini çektim çünkü asetonla üzerindeki bütün numara ve yazılar silinip bana uygulanınca korktum, ya bana uygun değilse? Ertesi gün gelip doktora gösterdim, doktor kızdı. Yani personel ve doktorlar hasta sağlığıyla oynayıp telefondan kafalarını kaldırmıyorlar. Hasta kayıtta danışma yok, güvenliği sağlayan personel yok. Bence bütün başıboşluk müdürlerin elinde. Yıllarım hastanede hiç memnun geçmedi.

13 Eylül 2024 10:51

Devlet hastanesinde kadın doğum bölümü ve Dahiliye Bölümü kan Test için yönlendirdiler Dahiliye Bölümü katında 2 bölümü de alamayız dedi sadece dahiliyeyi alabiliriz bende damar zor bulunur dedim deri tabaka mı bozuyorlar Elimin üstündeki hasarı cilt Doktorum hala tedavi ediyor düzelmedi dedim bir seferde alın dedim hayır dedi kadın doğum bölümüne gitmek zorundasınız dedi sadece dahili Kan testini alıp yukarı gönderdi yukarı kattaki personel burada kaydınızı bulunmuyor K***'ı aşağıda vermişsiniz size yardımcı olamayız dedi hayırdır dedim aşağısı buraya gönderiyor siz oraya gönderiyorsunuz vardiyalama sözleştiniz alır mısınız dedim iki katta da sonuç ne biliyor musunuz aynı eylemin üzerindeki gibi kolumda da yine mosmor ve büyük bir şişlik var bu personellere yetkiyi yönetimi nasıl veriyorsunuz  cilt doktoruna gideceğim artık personellerin de başlarında bir müdür olduğunu unutmamalarını rica ediyorum

Derya
23 Ağustos 2024 09:27

Takılan iki ünite

Derya
14 Eylül 2024 13:07
Manavgat Devlet Hastanesi Hasta Sağlığı İçin Risk Faktörleri!

İki aydır elimin üzeri böyleydi şu an bunu da eklediler

27 Ekim 2023 22:36

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Hastane Hizmetlerinde Yaşanan Ciddi Sorunlar Ve İhmaller

23 Ağustos 2024 19:29