Manavgat Devlet Hastanesi Hemşireler Hasta Olan Annemi Ve Beni Azarlıyor Gereken Yapılsın

11 Haziran 2024 17:05

İç hastalıklar (dahiliye) bölümüne geldik. E**** N**** adlı doktora kan değerlerimizin düşük olduğu için kan takviyesi yapılması amacıyla yatış verdiler. Kan alma bölümündeki hanımefendiler, bize ve hasta olan anneme 'sıra var beyefendi, sistem böyle işliyor' diyerek terslediler. Kan alımı bittikten sonra 10 dakika hemşire bekledik. Daha sonra gelen hemşire, ters bir üslupla ve saygısızca konuştu. Hasta olan annem, bu davranışlardan rahatsız oldu. Biz buraya keyif yapmaya gelmiyoruz; hemşireleri odalarından çıkartamıyoruz. Geldiklerinde de ters davranışlar sergiliyorlar. Zaten hastamız var, moralimiz bozuk; bir de hastaneye gelip hemşirelerin azarlamalarını dinliyoruz. Biz bir şey desek hastaneye şiddet uygulamış oluruz. Herkes görevini yerine getirsin. Şu an çok sinirliyim, gereken yapılsın.

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Kardiyoloji Doktorunun Hastaları Ayırması ve İlgisiz Tavrı

24 Haziran 2025 01:35
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Manavgat Devlet Hastanesi Hasta Sağlığı İçin Risk Faktörleri!

30 Temmuz 2024 13:38
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Rize Kaçkar Devlet Hastanesi Kötü Muamele Ve Özensiz Hasta Bakımı

01 Ocak 2024 16:52
Helen sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 17:22
Gurbet sonuçtan hiç memnun değil

Çekmeköy Devlet Hastanesi Saygısız Ve İlgisiz Davranışlar!

07 Mart 2025 23:01