Marmaris Mado Kötü Hizmet

Şeyda
30 Eylül 2024 14:09

Marmaris sahil kenarındaki Mado'da kötü bir deneyim yaşadık. Kalitesine güvenerek oturduğumuz Mado'da 3-4 günlük kalmış bir kazandibi, plastik bir kapta sıfır sunumla önümüze geldi. Tadı çok kötü, üzeri hep kurumuştu. Bir kaşık alıp bıraktık. İstediğimiz çoğu şeye kalmadı dendi. Türk kahvesi çok ılık ve yine sıfır sunumla servis yapıldı. Hepsini geçiyorum, güler yüz için bile para isteniyor. Sanırım hoş geldiniz demekten çekiniyorlardı. Biz çıkarken kolay gelsin dememize rağmen teşekkür dahi edilmedi. Mado'ya yakıştıramadık. Eşimle birlikte sıfır hizmete, sıfır lezzete para ödeyip çıktık.

30 Eylül 2024 13:50

Eşimle gittiğimiz ve severek güvenerek girdiğimiz Marmaris sahil kenarı Mado'da aldığımız Kazandibi froozen Türk kahvesinin tüketilebilecek durumda olmaması bizi üzdü açıkçası zaten istediğimiz çoğu şey yoktu olan kazandibi de 2,3 günlük bir üründü üzeri kurumuş içi bütür bütür gayet mide bulandırıcıydı yenmedi de Zaten her şeyi geçtim ürün kötü olabilir güler için ne yapmamız gerekiyordu düşündük açıkçası buna kahve çok ılık sunum 0 kazandan çok kötü bir plastik kapta geldi görüntüsü şayet yenmemiş gerektiğini anlatıyordu bunlara rağmen çıkarken kolay gelsin elinize sağlık dedik ve cevapları susmaktı böyle çalışan görmek bizi üzdü Mado'ya yakıştıramadık

Zeynep sonuçtan memnun

Zeynep