Mehmet sonuçtan memnun

Madame Coco Kusurlu Çay Bardağı Ve İade Sorunu

27 Ocak 2024 18:49
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim müşteri temsilciliği genel merkez hızlı ve çözüm odaklı idi”

Alsancak/İzmir 1379 sok No 7A
Deha Mag. Dan 13.01.2024 tarihinde önce bir kutu daha sonra iki kutu Royal Altılı cay bardağı aldık. Bir tanesi ağzından dibine kadar çatlak çıktı mağazaya fişi ile götürdük biz size kontrol edilmiş kaşesi ile verdik diye iade almadılar. Kutusunda öyle bir mühür göremedim ve de yok.
I*** diye bir bayan mağaza müdürüyüm diye müşteriyi saygı göstereceğini inatla çatlak mal geri almıyoruz diye cevap verdi. Bu bölgenin sosyolojik yapısını bilmeyenleri lütfen bu bölgede çalıştırmayın. Hem 45 yıllık doktor olarak ve sizin kurulduğunuzdan beri müşteri olarak size yazıyorum. O mağazada çalışanlarınızı bence bastan aşağı değiştirmelisiniz. Lokasyona uygun değiller. Hal ve tavırları ile.
Dr. Mehmet Ali Y*****

29 Ocak 2024 14:01 (Şikayetten 1 gün sonra)
29 Ocak 2024 21:31

Konu çözümlendi teşekkür ederim

30 Ocak 2024 11:10

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Şikayetinize ilişkin tarafınıza dönüş yapılarak sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Madame Coco Müşteri İlişkileri

31 Ocak 2024 11:42

Teşekkür ederim müşteri temsilciliği genel merkez hızlı ve çözüm odaklı idi

Gülçin sonuçtan çok memnun

Gülçin
23 Haziran 2024 22:10
"Hızlı bir şekilde dönüş yapılıp sorunumla ilgilendiler. Çözüme kavuşturdular. Teşekkür ediyorum"
Madame Coco Kırık Çay Bardağı Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

06 Ocak 2024 00:01
Madame Coco Bardak Altlığı Soyuldu Değişim İçin Ücret Talep Ediliyor
Berna sonuçtan çok memnun

22 Ekim 2024 11:24
"Teşekkür ederim sorunumla ilgilenip çözüme kavuşturdular, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaları çok güzel davranış"

14 Mart 2025 14:13

22 Ağustos 2024 11:38