Madame Coco Fazla Para Çekti

17 Ekim 2023 07:24

A pluas Madam Coco'dan şikayetçiyim. 3 hafta önce bir bornoz aldım. Orada çalışan bayan kredi kartımdan 600 TL fazla para çekmiş. Bunun farkına vardığımda mağazayı arayıp durumu bildirdim. Bana slipleri kontrol edip bana dönüş yapacaklarını ve böyle bir durumda parayı geri vereceklerini anlattılar. A pluas'ın müdürü daha sonra kabul ettikleri halde paramı bir türlü göndermedi. Önce muhasebeye yönlendirdiler. Şu anda merkeze yönlendirildim ve hala beklemekteyim. Kendi yaptıkları hatayı sürekli kendim arayarak takip etmekteyim. Madame Coco belirli bir firma demeyip herkes alışverişi kontrol etsin derim.

17 Ekim 2023 09:10 (Şikayetten 1 saat sonra)
20 Ekim 2023 16:11

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Şikayetinize ilişkin tarafınıza dönüş yapılarak sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Madame Coco Müşteri İlişkileri

24 Ocak 2024 23:48
Madame Coco Kusurlu Ürün Kullanım Öncesi Yıkamada L XL Olan Bornozların S Beden Gibi Oldu
Şeyda sonuçtan çok memnun

02 Ocak 2024 19:54
"Süreç uzun sürdü, ancak problemim çözüldü. Teşekkür ederim."
Nurçin sonuçtan çok memnun

31 Ekim 2024 13:36
"Forum İstanbul mağaza müdürü beyefendiye ilgili ve çözüm odaklı anlayışı için çok teşekkür ederim."
Yanıltıcı İndirim Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

01 Aralık 2023 17:38
Madame Coco Yanlış Beden Ve İstem Dışı Sipariş İptali
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2025 00:09