Merve sonuçtan hiç memnun değil

Madame Coco Çalışanınızın Müşteri İle Kavgası.

28 Aralık 2023 16:55

Merhaba,

Madame Coco mağazanızda çalışan bir arkadaşınız hakkında yazıyorum. Lütfen bu maili insan kaynaklarına iletiniz rica ediyorum.

28.12.2023 tarihinde saat 15:20 sularında İstanbul Cennet Mahallesi Madame Coco mağazanıza alışveriş için geldim. Her zaman alışveriş yaptığım ve etrafıma da alışveriş yaptırdığım bir kurumsunuzdur. Yılbaşı için arkadaşıma hediyeler aldım. Kasaya geldiğimde hediye paketi yapıyor musunuz diye sordum. Kasada görevli çalışanınız evet yapıyoruz dedi. Daha sonra kasa sırası bana geldiğinde karton poşet ister misiniz 70 TL dedi. Bir de kumaş poşet var 7 TL dedi. Kumaş olan poşeti tercih ettim, ve ödemeyi yaptım. Sonra aldığım ürünleri kumaş poşete koyarken hediye paketi yapmadınız dedim. Bizde hediye paketi yok size gösterdiğim 70 TL olan karton poşet var dedi. Ama ben size sordum, hediye paketi yapmıyor musunuz evet demiştiniz dedim. Sonra bunlar hediye ben geriye iade edeceğim dedim. İşlem hemen olmaz 5 dakika beklemeniz gerekiyor dedi. Ben 10 dakika bekledim. Tekrar denedik olmadı, yanımda olan annem, al gidelim boş ver dedi. Alırken ver ben size sordum bana paket var dediniz dedim. Arkadaşınız ondan sonra ben çalışanım diye böyle davranıyorsunuz, siz terbiyesizsiniz siz şöylesiniz diye bağırmaya başladı. Tabii bende cevabını verdim. Bu süreçten sonra çalışanınız gidin şikayet edin benim müdürüm bu telefonu bu diye bağırmaya başladı. Karşılıklı olay kavgaya döndü. Bakın karşılıklı diyorum farkındaysanız. Çalışan arkadaşınız gerçekten hiç normal bir kişilik değil. Ve kesinlikle eğitime alınıp müşteri ile nasıl konuşmasını bilmesi gerek. Sizin gibi büyük ve güçlü bir firma çalışanının üslup ve davranışı kaliteli olmalı. Bu arkadaşın ( kamera kayıtlarını lütfen izleyerek) uyarılmasını sizden rica ediyorum.

28 Aralık 2023 16:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Merve
28 Aralık 2023 22:15

Dönüşünüzü ivedilikle bekliyor olacağım.

Merve
02 Ocak 2024 17:20

Merhaba, Konu hakkında geri dönüş bekliyorum. Saygılar

İlgisiz Ve Anlayışsız Çalışanlar Nedeniyle Hediye Paketleme Sorunu

26 Temmuz 21:22
Murat sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 18:34
Mağaza Personelinin Saygısız Ve İlgisiz Tavırları
Erva sonuçtan hiç memnun değil

Arasta Park Madame Coco Ve Çalışanları

29 Ekim 2023 15:10
Birsen sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 13:40
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Madame Coco'da İlgisiz Personel Ve Zorlayıcı Alışveriş Deneyimi

29 Ocak 11:00