Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Madame Coco Beni Mağdur Ettiniz Bu Durumu Acilen Telafi Edin Lütfen Rica Ediyorum

30 Ağustos 2024 22:16

30 Temmuz'da Madame Coco uygulamasından 78 parça ürün satın aldım. Kargom, siparişim alındıktan on gün sonra kargoya verildi. Kargo da gecikmeli geldi. Sürekli kargo firması ile iletişime geçmeme rağmen, evde bekliyoruz kesinlikle gelsin bıraksın kargoları dememize rağmen herhangi bir şekilde teslim edilmedi. Gecikme süresinden dolayı kargolarım hiç elime ulaşmadan iadeye gitti. İadeye giden ürünlerim için iletişime geçtiğimde, muhasebe ile görüştüklerini ve size en kısa sürede dönüş sağlayacaklarını söylüyorlar. Ben 30 Temmuz'da sipariş verdim. Bugün 30 Ağustos, tam bir aydır. Benim paramı ne yaptınız? Faize mi koydunuz, onu mu bekliyorsunuz faizi almasını? Hem aldığım ürünlerin hiçbirini alamadım hem de kendi paramı kullanamıyorum. Yani nasıl bir mağduriyet bu, nasıl vurdumduymazlık? İlla biz buraya bir şeyleri yazıp anlatıp haykırmamız mı gerekiyor?

29 Eylül 2024 11:56

Madame Coco hırsızdır paranızı çalıyor size ürün göndermiyor paranızı eksik yatırıyor üç ay beklememe rağmen ne paramı yatırdılar ne benimle ilgilendirir toplu dava açalım benimle iletişime geçin... Müşteri hizmetleri sizi oyalıyor muhasebede hırsızlık olayları dönüyor büyük ihtimalle patronların bunlardan haberi var mı bilmiyorum ama muhasebe çalışanları paraları ceplerine indiriyor kesinlikle çünkü bunun aksi bizim kendi paramızın niye göndermiyor teslim almadığım hiçbir ürünün parasını nasıl alamıyorum iade olan ürünler bana ulaşmadı elime dahi geçmemiş olan ürünlerin parasını neden alamıyorum biz sizin mağazamıza gelip ürünleri alıp para ödemeden çıkıyor muyuz

1727599993852.img-1288.jpg
1727599992392.img-1287.jpg
28 Eylül 2024 13:12

Madame Coco hırsızdır paranızı çalıyor size ürün göndermiyor paranızı eksik yatırıyor defalarca konuşmanızı anlatmanıza rağmen paranızı yatırmıyor üç aydır paramı alamıyorum hiçbir ürün almadım hiçbir ürün tarafıma ulaşmadı internet sitesinden ürün aldım elime geçen hiçbir ürün olmamasına rağmen kargo iptal oldu paramı çaldılar yarısından az para yatırdılar bana geri kalanlarını kendi personellerine yedirdiler Benim gibi sorun yaşayan bir çok arkadaşım var biliyorum kendim avukatım benimle iletişime geçin hep beraber tazminat davası açalım bu şirketi rezil edelim bunları

04 Eylül 2024 09:16 (Şikayetten 4 gün sonra)
12 Eylül 2024 16:44
30 Eylül 2024 09:03

Değerli Madame Coco Müşterimiz, Süreciniz ile ilgili görüşmelerimiz devam etmektedir. Mümkün olan en kısa süre içerisinde tarafınızı bilgilendirmek için dönüş yapacağız. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Madame Coco Müşteri Hizmetleri

23 Mart 2025 17:49
Sipariş Sonrası Sorunlar Ve Kargo Karmaşası
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 16:57
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 11:08
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 15:27
Rabia sonuçtan çok memnun