10 Aralık 2024 19:14

Modoko Macitler'den aldığımız, garantisi devam eden koltuk takımının süngerinde çökmeler ve ayaklarında eğilmeler oldu. Her gelen misafirimiz çok rahatsız olduğundan bahsediyor. Bu konuda Macitler'e ulaştım, teknik ekip göndereceklerini söylediler. 1 aydır sürekli 'bugün geleceğiz', 'şu gün geleceğiz' diye oyalıyorlar. Arıyorum, geri dönüş sağlamıyorlar. İşimi gücümü bırakıp gelecekleri gün evde bekliyorum. Tenezzül edip telefonumu bile açmıyorlar.
Bir daha Macitler Mobilya'dan alışveriş yapmam. Alt tarafı bir koltuk için insanlar bu kadar meşgul edilmemeli. Kurumsal bir firma zannedip piyasanın üzerinde ücret ödeyip satın alıyoruz.

Büşra
Büşra
17 Aralık 2024 17:23
macitler-mobilya-koltuk-takiminda-sunger-ve-ayak-sorunlari-2.jpg
macitler-mobilya-koltuk-takiminda-sunger-ve-ayak-sorunlari-1.jpg

Bu 2 kez aradığım açmadıkları kayıtlar. Önceki kayıtlara maalesef ulaşamıyorum bu en sonuncu Diğer yüklediğim görselde ise 20 kasımda ben iletişime geçmişim onlar bize 10 aralıkta dönüyor, ve dönmelerinin en önemli etkisi size yazmam, sizde konuşmaları görüyorsunuz. Yayınlamamaktaki amacınızı anlamıyorum bu siteye güvenerek her zaman hareket ediyorduk oysaki.

18 Aralık 2024 14:45 (Şikayetten 7 gün sonra)

Çetin sonuçtan çok memnun

Macitler Mobilya Mı? Asla! Kesinlikle Uzak Durulmalı

03 Kasım 2023 16:51
"Nagehan Hanım'ın sürece olan müşteri odaklı yaklaşımı için teşekkür ederim. Sorunu çözebilecek muhatap bulabilmek önemlidir. Bu konuda da markanın arkasında olduklarını ve müşteri memnuniyetine önem verdiklerini fazlasıyla gösterdiler. Nagehan Hanım nezdinde Macitler Ailesi' ne ilgileri için teşekkür ederim."

27 Mayıs 2024 12:13
Hayriye sonucu yetersiz buldu