İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 22:48

Macfit Vialand'e üye olmak için gittim ve spor salonuna yıllık gelemeyeceğimi, aylık üye olmak istediğimi belirttim. Onlar da yıllık üyelik yaparsanız aylık ödemesi daha uygun olur dediler. Fakat ben istemiyorum çünkü yıllık olunca gelmiyorum dedim. Onlar da 'Tamam, o zaman fiyatı biraz yüksek ama aylık yapabiliriz.' dediler ve kaydoldum. 1 ay sonra sporu bıraktım ve uygulama üzerinden iptal etmemi söylediler. İptal işlemini yaptım ve güvenmediğim için ekran görüntüsünü aldım. Yaklaşık 2 hafta sonra tekrardan para çekmeye çalıştılar. Müşteri ilişkilerini aradım ve durumu anlattım. Beni Vialand Mac tarafından aranacağım söylendi. Arayan arkadaşa ekran resimlerini gönderdim ve ilgileneceğim dedi. Fakat 1 hafta kadar sonra aradı ve sizin üyeliğiniz yıllık yapılmış, aylık olarak çekilmiş bilgisini verdi ve cayma bedeli olacağını söyledi. Hiçbir şekilde güvenim kalmadı, bu durum hiç hoş değil.

28 Kasım 2024 11:45 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Saygılarımızla MACFit

01 Ağustos 2024 11:35
macfit-istanbul-avrupa-macfit-yaniltici-ucuk-cayma-bedeli-1.pdf