Macfit (İstanbul Avrupa) Ayakkabılarımın Çalınması

11 Ağustos 2023 09:37

10.08.2023 tarihinde saat 18:10 ile 18:50 arasında İstanbul Kartal İstMarina Macfit şubesinde soyunma odasında henüz 1 hafta önce almış olduğum ayakkabılarımın, sporumu bitirdikten sonra soyunma odasına döndüğümde çalınmış olduğunu gördüm. Konuyla ilgili müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmelerde 'zararın karşılanamayacağı' söylendi. Bu kulüpte veya diğer kulüplerde ilk kez yaşanan bir olay değil. O gün kilitsiz gelmek zorunda kalmıştım ve mecburen ayakkabılarımı dolaba koymam gerekiyordu. Şunu anlıyoruz ki herhangi bir gün bir şey unutulduğunda, ülkede kendi alanında tekelleşme yaratmış bir kuruluş için hırsızlık konuları çok normal konular. Konuyla ilgili derhal bir aksiyon alınmasını ve zararımın karşılanmasını istiyorum. Böylesine büyük bir firmadan aldığım hizmette kendimi diken üstünde hissedeceksem, ileride hiçbir arkadaşıma/yakınıma bu firmadan hizmet almalarını önermeyeceğim, üstüne bu olayı her yerde yayacağım.

11 Ağustos 2023 10:29 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Saygılarımızla MACFit

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Macfit (İstanbul Avrupa) Spor Salonunda Çalınan Eşyalarım İçin İade Talebim

29 Eylül 2023 12:05
Murat sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2025 21:50
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Macfit | İstanbul Avrupa Bayrampaşa Şubesinde Eşyamın Kaybolması ve İlgisiz Personel Deneyimi

09 Ekim 2025 15:03
macfit-istanbul-avrupa-bayrampasa-subesinde-esyamin-kaybolmasi-ve-ilgisiz-personel-deneyimi-1.jpg