MACfit (İstanbul Anadolu) Macfit Üyelik Yenileme İndiriminden Yararlanamama Hakkında Şikayet

12 Ağustos 2024 12:32

Macfit spor salonunda mevcut üyeliğim sona erdiğinde, bana 1 ay içerisinde yenilemem durumunda eski üye indirimi olan %10 indirimden yararlanabileceğim bilgisi verilmişti. Üstelik üyelik yenileme döneminde spor salonu tadilatta olduğu için kapalıydı ve personelin eski mesai saatleri çerçevesinde orada olduğu söylendiği halde 2 kere gittiğimde kimseyi bulamadım. Bu doğrultuda üyeliğimi yenilemeyi planlarken, bana indirimin 1 ay geçerli olacağını söyleyen personelin işten ayrıldığını ve bilginin yanlış olduğu söylendi, ancak gelecek sene %20 indirim yapılabileceği bilgisi verildi. 2. sene için hiç ara vermemiş gibi göstererek yapılacak %20 indirim yerine bu sene hakkım olan %10 indirimden yararlanmak istediğimi ilettim ama bir dönüş sağlanmadı.

12 Ağustos 2024 12:45 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Saygılarımızla MACFit

03 Ağustos 2024 14:41

Macfit Metrogarden'da İptal Sürecinde Yaşanan Zorluklar

08 Mart 2025 22:08
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 23:11
MACfit (İstanbul Anadolu) Kullansan Da Kullanmasanda Para Ödenecek! Yok Böyle Bir Şey.
Faruk sonuçtan memnun

01 Eylül 2023 09:32