Kayseri Forum In Street Mağazası Ve Lumberjack Markasının Kötülüğü

Kayseri Forum In Street Mağazası Ve Lumberjack Markasının Kötülüğü
15 Ekim 2023 21:26

Kayseri Forum In Street mağazasından Lumberjack marka ayakkabı aldım daha öncesinde de eşofmanda aynı sıkıntıyı yaşamıştım garantili diye sattıkları ürünler bir giymede sökülüyor ya da diz geliyor. Aldığım ayakkabıyı ilk giymem ve sadece 1-2 saat giydim ve yan bantları hep attı. Garantiye gönderdim bir daha giymeden üretim hatası yok deyip geri ürünü elimize tutuşturup gönderiyorlar ürüne ne dediler diye soruyorum mağaza çalışanına açıklama dahi yapmıyorlar. Gerekenler içinde yazıyor deyip resmen mağazadan kovulduk çalışanların burnu havada asla kibar değiller. Her gelene uygulamadan bizi değerlendirip 10 puan verin diye baskı kuruyorlar kasada hatalı ayakkabımı hata yok deyip elime tutuşturulurken bir çok müşteriye de aynı şeyleri söylediler. Aynı anda internet sitelerinden aldığım diğer ayakkabı için de ayağıma olmadı değiştirmek istiyorum dedim artık aldınız bunu değiştiremeyiz dediler ve kabul etmediler ayakkabıyı. Paranızla perişan olursunuz. Skin ne bu markadan ne de bu mağazadan alışveriş yap ma özellikle Lumberjack markasından.

16 Ekim 2023 12:23 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla LUMBERJACK Müşteri Hizmetleri

06 Ekim 2024 11:43
Damla sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 18:08
Atila sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2025 20:45