Sercan sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2024 21:28

Batum'a gitmek için Ardeşen'den Lüks Karadeniz'e 500 lira vermek yerine, Batum'a yakın bir ilçemizden her saat başı kalkan araçlar var ve bunlar 150 liraya hizmet veriyor. Böylece ne paranızla rezil olursunuz ne de sizi başka bir otobüs seferine bindirip gümrükten sonra belediye halk otobüsü gibi ayakta yolculuk etmek zorunda bırakırlar. Dönüş de ayrı bir komedi ve hezimet oldu. Dönüş için de 500 lira verip toplamda 1000 lira ödedikten sonra, teleferik orada beklemeniz söyleniyor; ancak otobüs bizi geçip gidiyor. Tesadüfen birini durdurup, 'Bizim otobüsümüz nerede?' diye sorduğumuzda, 'O sizi gümrükten sonra bekliyor, buraya hiç gelmedi' diyorlar. Neyse, gümrüğü geçip asıl otobüsümüze varıyoruz ve oradaki muavine 'Neredeydiniz?' diye soruyorum. 'Biz Tiflis'ten geliyoruz,' diyor. Nereden bakarsanız bakın tutarsızlık var. Batum için kesinlikle Lüks Karadeniz'e gidiş dönüş 1000 lira vermeyin. 'Her şeyim önceden sağlam bir şekilde olsun' güvencesi ile almaya kalktığınız Lüks Karadeniz bileti büyük bir hayal kırıklığıdır.

Betül
Betül

Merhaba, aynı şekilde bilet alacakken yorumunuza rastladık. Dediğin otobüsler nereden kalkıyor ve nasıl ulaşabiliriz yardımcı olursanız seviniriz.

Sercan
Sercan

Sabah saatlerinde ardesen terminalinde beklerseniz kalkan minibüs olur ve bence Trabzon'a kadar her ilçede vardır

Lüks Karadeniz Firması Yolcu Mağduriyeti

24 Temmuz 2024 12:59
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 12:06

Sınırda Yolcuları Bırakan Otobüs Nedeniyle Mağduriyet