Orion Loya İş Bilmezliği

27 Temmuz 2024 22:33

Çorlu Orion AVM'nin Loya şubesinde deniz ürünlerinde bir alana bir bedava olduğu bikini mayo vs. ürünleri kapsadığı söylenerek satış yapılıyor. Ürün standında bir alana bir bedava yazılı mini tabela da var ve bu yazının altında asılı olan bütün ürünler buna dahildir anlamı taşır. Daha önce çalışanlara ürünleri sorduğumda evet bu ürünlerde var hatta diğer deniz ürünlerinde de var bilgisi verildikten sonra ürünleri alıp kasaya gittim. Ancak yalnızca bu üründe yokmuş %20 indirim varmış şeklinde cevaplar gelince ama etiketin olduğu reyondan aldım ve hepsi orada asılı sizlerden birine de sordum üstelik hepsinde olduğunu söylediniz dedim. Satış temsilcisi ismi "M*****" hanım ters bir şekilde bu ürünü kapsamıyor yeni geldi. Bu ürün dedi. Diğer personel gündüz de sattık o zaman oluyordu dedi. Nasıl oluyor o zaman bir tek bu ürünü nasıl kapsamıyor neden ürünlerin hepsi bir alana bir bedava reyonunda o halde kapsamıyorsa diyorum, bu ürün %20 indirimli 400 TL'ye geliyor diye anlatıyor bana. Hanımefendi %20'nin ne demek olduğunu biliyorum sorun bu değil diyorum hala ters bir yüz ifadesi ile kapsamıyor başka ürün alabilirsiniz diyor. Ürünü bırakıp çıkıp gitmem için bekledi resmen başarılı da oldu. Hepsini bıraktım. Ürünlerin dahil olmayan kampanya stantlarına koyulması yasaktır. Bu yanlışlıktan müşteri değil satıcı sorumludur. İnternet olmadığı için ürünü almayı yarım saat bekleyip daha sonra bu şekilde muamele göstermek saygısızlıktır. İnsan iletişimi konusunda uzmanlaşmamış, kriz yönetimi bilmeyen, sattığı ürünü tanımayan kişileri bizlerle sorumlu personel diye muhatap etmeyin lütfen.

Hacer
28 Haziran 2025 15:13
Cevahir sonuçtan hiç memnun değil

Cevahir
21 Temmuz 2025 14:38
Bikini Simleri Dökülüyor, Mağaza Değişim Talebimi Reddetti
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Umut
17 Eylül 2024 21:58