Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Lova Yatak İade Kabul Etmiyor

Lova Yatak İade Kabul Etmiyor
11 Eylül 2024 17:37

Lova Yatak (Ankara Ankamall) mağazasından eşimin almış olduğu bir yatak alezini iki gün sonra iade etmek için aynı mağazaya gittik ve ürünü iade etmek istediğimizi söyledik. Satıcı ; hijyen sebeplerinden dolayı ürünü iade alamayacaklarını söyledi. Sonra Trendyol'da Lova Yatak satıcısına yatak alezini beğenmediğimiz takdirde iade edebilirmiyiz diye sordum ve kendisi "14 gün içinde kullanılmamış ve paketi açılmamış ise olur" dedi.
Bunun üzerine Lova'nın 0850... Numarasını arayıp durumu izah ettim. Onlar da yardımcı olmadılar. Ürün kendine özgü fermuarlı bir çantanın içinde ve başka bir ambalajı yok. Mağaza satıcısı da çantanın fermuarını açıp ürünü gösteriyor yani biz de satıcıdan farklı bir şey açmış değiliz.
Ürünün iadesini talep ediyorum.

11 Eylül 2024 17:40 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

13 Eylül 2024 09:21

Şikayetimde 0850 hattını aradığımı yazmışım zaten. Böyle standart cevap yazmanızın bir anlamı yok.

25 Eylül 2024 09:07

Lova Yatak, çözüm ekibiniz en kısa sürede arayacaktı, hala arayan olmadı. Ürününüzün arkasında durmadığınız gibi sözünüzde de durmuyorsunuz.

27 Eylül 2024 17:52

Değerli Müşterimiz, Hijyen koşulları gereği nevresim, yastık, yorgan ve alez ürünlerin iadeleri paket açıldığında kabul edilmemektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

29 Eylül 2024 08:17

Paketi mağazada satıcınız açtı. Buna ne diyeceksiniz? Aynı gerekçeyle ben de ürünü mağazada kabul etmemeliydim, paketi açtığı için. Öyle mi?

08 Eylül 2023 14:18
Serap sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 16:59
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 21:09
Müzeyyen sonuçtan hiç memnun değil

Mağazada Denediğimden Farklı Ve Sert Yatak Teslim Edildi, İade Ve Değişim Süreci Mağduriyeti

Müzeyyen
30 Ekim 2025 22:05
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2025 22:16