Elvin sonuçtan hiç memnun değil

Lova Yatak Doğtaş Exclusive'den Alınan Mobilyalar Kalitesiz Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz

26 Temmuz 2024 12:53

Sn. Yetkili,

26.09.2022 tarihinde, düğün öncesi Doğtaş Exclusive Eskişehir Merkez'den (Beyoğlu Konsept Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi) tüm mobilya alışverişimizi yaptık. Mağaza çalışanı E****** Bey'in (soy isim bilinmemekte) ısrarlı tavsiye ile American Master 160x200 Yatak aldık. Israrlı tavsiye üzerine aldık. Ve aldığımız yatağı tam olarak 2 ay sonra kullanmaya başladık. Çökme olduğunu, sürekli içerisinden hareket edildikçe sünger ve yaylarından bariz ses geldiğini, E****** Bey'e telefon görüşmemizde belirttik. (birkaç kez). Bu tarz geri bildirimler aldığını fakat alışma süreci olduğu izah edildi. Değişim / itiraz sürecinin geçeceği hakkında bilgi verilmedi. Bu süreci öğrenince, E****** Bey'i bu konu ile ilgili aradığımızda bana süreci belirtmediğini ifade ettikten sonra telefonlarımıza cevap alamadık. Yerini ziyaret ettiğimizde ise Şikayet kaydı oluşturduğunu belitti fakat şikayet kaydına dair herhangi bir arama/mail ya da farklı şekilde iletişim kurmadılar. Kendim şikayet kaydı oluşturmak için Doğtaş'ı aradığımda daha önce şikayet kaydı açılmadığı bildirildi. Tarafımızdan oluşturulan kayıt üzerine gelindiğinde 120 gün iade/değişim sürecini belirtti fakat zaman geçmişti. İade olmasa bile değişim yapın biz üstüne fark ödemeye razıyız diye defalarca yalvardık maalesef firma ve firma çalışanlarından Kalite Süreçleri/Müşteri Memnuniyetine ilişkin hiçbir çözüm bulamadık. Ve sadece tek sorunumuz yatağımızda değildi. Yemek masamızın üzerinde aşınma vardı. Ayrıca desenlerinde üretim hatası olduğunu fark ettik gelen ekip tarafından da fark edildi. Masanın parçasının getirileceği söylenildi. Fakat hiçbir şekilde geri dönüş alamadık. Elbise Dolabımın alt rafında çatlama oldu. Herhangi bir dönüş alamadık. Bir jeneratör fabrikasında Kalite Kontrol Müdürlüğü yapıyorum. Müşteri Memnuniyeti her şeyden önce geldiğini, bir müşterinin memnuniyetinin bile küçümsenip önemsememezlik yapılmayacağını bildirmek isterim. Mağduriyetimiz giderilmedi. Konu ile ilgili mağduriyetim giderilmediği takdirde yatağı mahallemizin çöp kutusuna atacağımı ve markasının görünür şekilde fotoğraflarının Tüm sosyal mecralarda paylaşacağımı bildirmek isterim. Ayrıca Tüketici Hakem Heyeti, Şikayetim Var vb. Yerlerden paylaşacağımı, Kalitenin ve Müşteri Memnuniyetinin önemsiz, sadece hedefin satmak olduğunu vizyon edinmiş bir Şirket olduğunuzu bildirmek isterim. Konu ile ilgili ivedi desteğinizi beklemekteyim.

lova-yatak-dogtas-exclusiveden-alinan-mobilyalar-kalitesiz-ve-musteri-hizmetleri-yetersiz-2.pdf
lova-yatak-dogtas-exclusiveden-alinan-mobilyalar-kalitesiz-ve-musteri-hizmetleri-yetersiz-1.pdf
26 Temmuz 2024 13:00 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

26 Temmuz 2024 16:51

Talebime uygun cevap beklemekteyim... İade/Değişim talep etmekteyim...

05 Ağustos 2024 14:18

Hizmet kalitesiniz yetersiz. Hala bir dönüş bir iyileştirme sunulmadı. Sorunum çözülmediği takdirde yatağınızı marka görünür şekilde belediye çöplüğünde fotoğraf çekip tüm sosyal mecralarda paylaşacağım. Kalitesizliğinizi bir de bu şekilde göstermeyi düşünüyorum.

27 Eylül 2024 15:48

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

Lova Yatak Değişim Talebim Reddedildi Mağazada Rencide Edildim

lova-yatak-degisim-talebim-reddedildi-magazada-rencide-edildim-2.jpg
lova-yatak-degisim-talebim-reddedildi-magazada-rencide-edildim-1.jpg
Mustafa sonuçtan çok memnun

30 Aralık 2024 09:29
"Ürün değişim sürecinde benimle ilgilenen aslı hanıma ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim"
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 14:48
Fadime sonuçtan hiç memnun değil

Lova Yatak Mağduruyuz, Paramızla Rezil Oluyoruz

29 Haziran 2024 10:13