Logo Yazılım LOG Bulut Erp Çalışmayan Yazılım

02 Nisan 2024 15:46

Logo bulut erp çalışmayan yazılım.

Bu yazılımı Kasım ayında aldık, Öncelikle var olan cari kayıtlarımızın aktarımını yapamadık. Sonrasında biz vazgeçtik yeni bir kullanıcı satın aldık sıfırdan kayıt açalım cari ve stok kartlarını diye. Sonrasında teklif verebilmek için form oluşturma aşamasına geçtik forma firma ilgili adını getiremedik, onu çözdüler, isk. Oranı gelmedi, ürün resimlerini getirmeleri vs yani 4 ay oldu oldu programı alalı biz daha bir teklif formatı bile hazırlayamamış durumdayız.

Şimdi de teklifte dövizli teklif veremiyoruz yani bir ürün için 100 USD diye teklif veremiyoruz. Bunun içinde bize 21 mayısa tarih verdiler ama bu yazılım bu arada kiralık bir yazılım biz kullanmadığımız yazılıma para ödüyoruz. Artık vazgeçtik sizin programınız çalışmıyor ödememizi iade edin diyoruz ona da yanaşmıyorlar. Yarı fiyatına birçok firma varken Kurumsal bir firma sanarak aldığımız logo maalesef bizi çok yanılttı.

Destek diye bir şeyleri yok her arayan sorununuz ne diye bize soruyor. Biz aynı zamanda ekstra destek ücreti ödedik bayilerine onlarda programı çalıştıramıyorlar. Kendi bayileri de bıkmış durumda kesinlikle çok pişman olduk. Bu yazılım henüz hazır değil satışa çıkarmışlar ama hiçbir özelliği neredeyse çalışmıyor.

Kurumsal firmalar bu şekilde olmaz, biz sorun yaşamamak için bu tarz firmaları seçeriz. 4 aydır sorun çözülsün diye bekliyorum ama artık cevap bile vermiyorlar buradan yazalım sorunumuzu belki ilgilenen birileri çıkar.

26 Haziran 2024 10:23

Logo bulut erp 8 aydır çözülmeyen sorunlar; Çok detaya girmeyeceğim en son bu sitede de 02.04.2024 tarihinde bildirimde bulunmuştum, sorunlar hakkında. (Sorunları yazsam buradaki alan yetmez maalesef) Yine tabi logo ile iletişim kurduk bana 06.06.2024 tarihine gün verdiler çözeceğiz sorunlarınızı diye ama bugün 20 gün geçmiş durumda ve bana hala bir geri dönüş yok. Ben bu programı aldığımdan bugüne neredeyse 8 ay oldu ve 1 gün bile kullanamadım. Kurumsal firma diye tercih ettiğim bir yazılım firması. Maalesef durum bu. Ödememi geri talep ediyorum onu da yapmıyorlar sorunları da çözmüyorlar. Bugün kendi müşteri temsilcimi arıyorum telefonu da açmıyorlar. Ben artık vazgeçtim, inancımda kalmadı çözeceklerine, Artık çözseler de zaten ben nasıl bu firmaya güvenip verilerimi yükleyeceğim onu da bilmiyorum.

09 Nisan 2024 10:54 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Bildiriminiz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konu değerlendirilmek üzere ilgili birimimize yönlendirilmiştir. Çözüm/öneri/bilgi paylaşımı için en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Müşteri İlişkileri Ekibi

Logo Bulut Erp Hizmetinde Sürekli Hatalar Ve Yetersiz Destek

16 Mayıs 10:44

Logo Yazılım Logo Erp Basıc Muhasebe Yazılımını Satın Aldım Ancak Kurulum Yapılmadı

15 Eylül 2024 14:34
logo-yazilim-logo-erp-basic-muhasebe-yazilimini-satin-aldim-ancak-kurulum-yapilmadi-4.pdf

Logo Yazılım'ın Müşteri Memnuniyetsizliği

24 Ocak 10:37