Burak sonuçtan hiç memnun değil

Logo İşbaşı Logo İş Başı Online Banka Entegrasyon IP Sorunu

17 Mayıs 2024 15:34

Logo iş başı programının 2'si 1 arada olan paketini aldık ve online banka entegrasyonunu kullanmak istedik. Fakat 15 gündür kurulumu gerçekleştiremedik. Müşteri hizmetleri ile görüşmelerimize istinaden verilen formları doldurarak bankalarımıza verdik fakat bütün bankadaki temsilcilerimiz aradı, formlarda ip adresi belirtmemiz gerektiği iletildi. Statik ip ile almamız gerektiğini düşündük. Bankalarımızdaki temsilcilerimizin bizim statik ip almamızın bir çözüm olmayacağını, kime izin verilecekse bu erişimin, o köprüyü sağlayan firmanın ip adresi vermesi gerektiğini iletti. Daha önce farklı bir firmanın muhasebe programını kullanıyorduk ve burada online banka entegrasyonunu yaparken böyle bir sorun ile karşılaşmadık. Bu konuyu müşteri hizmetlerine aktardığımda bize, size teknik ekipten bir dönüş yapacaklar denildi. Fakat bugün tekrar müşteri hizmetleri ile görüştük ve müşteri temsilcisi bu konuda bankamızın bize yanlış bilgi aktardığını ilettiler. Şimdi biz kullanıcı olarak, daha önceden bu konuyu banka ile değil aradaki diğer kullandığımız muhasebe programının teknik ekibin desteği ile çözümünü sağladık. Logo İş Başı olarak daha kurumsal bir firma olduğunu düşünerek geçiş yaptık fakat şu anda çok pişmanız ve iptal ettirmek, kullanamadığımız programın iadesini talep ediyoruz. Bu süreçte işin açıkçası ücretin de iadesi pek umurumuzda değil, sadece bu konuda soru işareti olanların alıp almama tercihinde yardımcı olmak istedik. Saygılarımızla,

17 Mayıs 2024 15:46 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konu, ilgili birimimize yönlendirilmiş ve değerlendirmeye alınmıştır. Çözüm önerisi için dönüş sağlanacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Logo Yazılım Müşteri İlişkileri

Logo İşbaşı Bekletme Ve Cari-fatura Kaydı Yaparken Hata Verme Sorunu

Tığlısan
18 Şubat 2024 23:39

14 Temmuz 2024 22:37
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 17:05