Logo İşbaşı Bekletme Ve Cari-fatura Kaydı Yaparken Hata Verme Sorunu

Tığlısan
18 Şubat 2024 23:39

Logo işbaşı programı aşırı yavaş ve aşırı donma-bekleme sorunu yaşanıyor. Bir ürün eklemek için bile dakika larca bekletebiliyor. Bu durum kesinlikle internet bağlantısı ile ilgili değil programın altyapısı ile ilgili. Şirketler muhasebe programlarını işlerini kolaylaştırsınlar diye tedarik ederler fakat bu program işleri daha da zorlaştırıyor gerçekten bizim için pişmanlık olacak gibi duruyor. Bunun yanında cari kaydı oluştururken posta kodundan tel no suna kadar tüm bilgileri isteyebiliyor bazen de istemiyor. İstediğinde yazmazsan cari kaydı yaptırmıyor.

Gelen e fatura kaydı yaparken yeni bir cari ise kendisi cari kaydı oluşturamıyor, hadi cariyi oluşturdun faturayı otomatik kayıt yapayım dediğinde de bu kez birimleri faturaya göre değil de kafasına göre oluşturuyor. Sonradan birimi değiştirmek istediğinde de bu ürünle daha önce kayıt yapıldığı için değiştirme yapılamaz diyor vs. Vs. Vs. Henüz 2-3 haftalık gözlemlerim bunlar daha başımıza ne dertler açacak belli değil.

Paraşüt kullanıyorduk; tahsilat-ödeme-çek girişi bölümlerinde düzeltme yapılamıyordu silip tekrar girmek gerekiyordu ayrıca borç ve alacak dekontu oluşturulamıyordu. Bu eksilerinden dolayı logo iş başını tercih ettik fakat paraşütü mumla arar olduk. Buradan logo işbaşı yetkililerine sesleniyorum tabii ki her firma her pazarda olmalı fakat amaç sadece satış yapmak olmamalı.

Ben sadece 2-3 haftada gözlemlediğim sorunları paylaştım çözüp çözmemek sizin takdirinizde. Tabii ki de programınızı kullanıp kullanmamak da bizim takdirimizde. Umarım bir çözümünüz olur. Aksi durumda bu sorunlar gerekçesi ile programınızı iade etmek zorunda kalacağım ve bütün emeklerim de zayi olacak...

19 Şubat 2024 01:52

Logo iş başı faturayı faturada olmayan irsaliye bilgilerini yazmadığım için kaydetmeyince bu sefer de irsaliye oluşturmaya çalıştım belki sorunu çözeriz diye. Ayrıca irsaliyelik bir durum da olmamasına rağmen... Ama sonuç ortada semazen gibi dönmeye bir başladı ve hala dönüyor ben 2.5 dakika dayanabildim. Lütfen size soruyorum bu insanlara işkence yapmak değil de nedir. Kimse bu çileyi çekmek zorunda değil.

19 Şubat 2024 01:37

Logo iş başı programına e faturaya geçmeden önce kestiğimiz e-ARŞİV faturayı kaydetmek istiyorum fakat video da olduğu gibi hata veriyor. Ve fatura da kesinlikle yer almayan irsaliye bilgileri ile ilgili kısmı doldurmam gerekliliğini belirtiyor. Yahu fatura şablonunda bu istenilen bilgilerini ekleyeceğim herhangi bir alan yok. Pazar günü ve gecenin bu saatinde hala çalışıyorum fakat logo işbaşı her türlü engeli sunmaya devam ediyor... Bu sorunlar düzelmediği sürece her yaşadığım sorunu buraya yazmaya karar verdim tercih sizin... Ha bu arada ayarlar-firma bilgilerim-e devlet kısmına girerek e fatura mükellefi alanındaki tiki de kaldırdım. Bu cevabı yazacağınızı tahmin ettiğim için siz zahmet etmeyin diye ben sizin adınıza yazdım

19 Şubat 2024 01:27 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konu, ilgili birimimize yönlendirilmiş ve değerlendirmeye alınmıştır. Çözüm önerisi için dönüş sağlanacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Logo Yazılım Müşteri İlişkileri

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Logo İşbaşı Logo İş Başı Online Banka Entegrasyon IP Sorunu

17 Mayıs 2024 15:34
Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 08:42
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Logo İşbaşı Kötü Bir Yazılım

07 Temmuz 2024 03:13
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 17:05

25 Temmuz 2023 16:27