Eyyüp sonuçtan hiç memnun değil

Loft Müşterilerinin Bitmeyen Çilesi

Loft Müşterilerinin Bitmeyen Çilesi
Eyyüp
09 Temmuz 2024 13:19

Loft gibi ürünleri iyi ama sitesi ve işleyişi yavaş bir markadan 22 Haziran'da bir pişmanlık yaşayacağımı bile bile ürün siparişi vermek istedim. Ve korktuğum başıma geldi, sipariş oluşmadı ama ücret karttan tahsil edildi. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ama bugün 9 Temmuz olmasına rağmen hâlâ para iadesi yapamadılar. Müşteri hizmetlerini aradığınız zaman hep bir oyalama taktiğiyle sizi başlarından savıyorlar. Para iadesi konusunda her zaman en kötü markanın Loft olacağından emin olabilirsiniz çünkü bunu defalarca yaşadım. Birkaç gün içinde çözülmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Ve çözseniz de çözmezseniz de bu şikayet burada hep duracak çünkü sizin bu ülkede bu hareketlerle para kazanmanız haksızlıktır.

09 Temmuz 2024 13:46 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Yakup T., Talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla. LOFT MÜŞTERİ HİZMETLERİ 4445969

Emre

Aynı problemi yaşadım bugün. Ödemeyi aldılar ortada sipariş yok. Callback i dahi düzgün ayarlayamayan yazılım firmasıyla çalışıyorlar. Sizin mağduriyetinizin sonucu ne oldu hocam?

Hakan
19 Temmuz 2024 14:21
Loft Ürün Mağduriyeti 12,07,2024
Loft Ürün Mağduriyeti 12,07,2024
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 13:29
Loft Mağazası İade Sürecindeki İletişim Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti