Linktech S28 Spor Kancalı Bluetooth Kulaklık Ve Teknik Servis Skandalı

28 Nisan 2024 19:35

Linktech S28 spor Bluetooth kancalı kulaklık şarj teması ve teknik servis skandalı

Ürünü 2 Nisan'da satın aldım. Sağ kulaklıkta herhangi bir sorun bulunmamakta ancak sol kulaklıkta şarj olmama veya şarj tutmama problemi yaşadım. İlk zamanlarda normal kullanım sırasında yaklaşık 10-15 dakika sonra kendiliğinden kapanıyordu. Açmaya çalıştım fakat hiçbir şekilde açılmadı ve bu durum uzun bir süre devam etti. Daha sonra ara sıra açılmaya başladı ancak çalıştığı zamanlarda da 10 dakikadan fazla çalışmayıp kendiliğinden kapanıyordu. Şarj kutusuna yerleştirildiğinde şarj olduğunu gösteren ışık yanıyor ancak çok kısa bir süre sonra sönüyordu. Sağ kulaklıkta herhangi bir problem yok. Ürün, düşme, darbe, ter, su veya kir gibi etkenlere maruz kalmadığı halde bu problemi yaşadım. Satıcıya durumu bildirdiğimde, ürünü kendim teknik servise göndermem gerektiğini söylediler. Linktech teknik servisinin hizmet kalitesinden memnun kalmadım; ürünü onlara göndermem için öncelikle benden ücret talep ettiler. Teknik servisten ürünü geri gönderirken ise kargo ücretini bizim ödeyeceğimizi, böylece kargo masrafını karşılamış olacaklarını söylediler. Ürünün hiç suyla temas etmediğini ve düşmediğini belirtmeme rağmen, teknik servis tarafından ürünün suya sokulduğu ve sağ kulaklığın düşürüldüğü iddia edildi. Maksimum spor yaparken belki terleme dışında ürünün suyla temas etmediğini, ayrıca satın alınan ürünün spor kulaklığı olarak pazarlandığını hatırlattım. Karşılaştığım tavır hiç yapıcı değildi ve ürünün garanti kapsamı dışında olduğu, kargoyu da alıcı ödemeli göndereceklerini söylediler. Ayrıca, kulaklığın asıl sorununun ses kalitesi olmadığını, sadece şarj tutmama problemi olduğunu belirtmeme rağmen, şarj ve temasında sorun olmadığını iddia ettiler. Bu kadar hevesle satın aldığım bir üründen ve müşteri hizmetlerinden bu kadar hayal kırıklığına uğradığımı hatırlamıyorum ve bütün resmi yollara başvuracağımı, Tüketici Hakem Heyeti gibi kurumlar nezdinde haklarımı arayacağımı belirtmek isterim. Ürüne 800 küsur TL, kargoya ise toplamda 200 küsur TL ödeyerek bu şekilde kötü bir hizmet almak çok üzücü.

30 Nisan 2024 16:50 (Şikayetten 1 gün sonra)

Emre sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2024 21:39
Nettech Müşteriye Kötü Garanti Hizmeti
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Sony LinkBuds S Kulaklık Arıza

27 Aralık 2023 12:46
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Sağ Kulaklığın Şarjı Hızla Bitiyor, Değişim Talep Ediyorum

19 Eylül 22:45