Fırat sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 08:31

25.06.2024 tarihi saat 21:30 sularında AŞTİ'den Lider İstanbul firmasından Ankara Gebze yönüne bilet aldım. Otobüsün gece 04:30 saatinde 115. perona yanaşacağını söylediler. Bilet kestiğim Lider İstanbul firma yetkilisi, pos cihazının olmadığını ve nakit de yanımda bulunmadığı için IBAN'a ücretin atılmasını söyledi. Yetkili, ücreti yatırdıktan sonra bana kağıt üzerinde hiçbir geçerliliği olmayan bilet dediği kağıdı verdi. SMS gelmeyecek, geç gelir gibi söylemlerle geçiştirdi. Ben de o süre zarfında AŞTİ'de kaldım. Otobüs saati gelmiş ama otobüs gelmemişti. Ben de lavabo ihtiyacından dolayı perondan ayrıldım. Ayrıldığım saat 04:53, perona geliş saatim 05:05. Otobüs gelip başka, 116. perona yanaştığı için fark etmemişim. Firma yetkilileri benimle iletişime geçmeden otobüsün otogardan çıkışını yapmış. Ben saat 05:30'a kadar peronda bekleyip firma yetkilisini aradım, ulaşamadım ve ofisine çıktım. Firma yetkilisi bana kaba ve hakaret içeren kelimelerle bağırıp çağırdı. Ben de otogar yetkilisi olan zabıta şubesine gittim ama iki taraf da birbirini tanıdığı için bana türlü bahanelerle hiçbir şey yapamayacaklarını ve biletimin yandığını söylediler. Olan yine garibana oldu misali.

Lider Van Seyahat Boşu Boşuna Aldığınız Paramı İstiyorum

11 Haziran 2025 14:56
lider-van-seyahat-bosu-bosuna-aldiginiz-parami-istiyorum-1.jpg
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Kapadokya Vip Turizm Kapadokya Vip Otobüs Şikayet

02 Nisan 2024 09:34

25 Mayıs 2024 04:52

11 Temmuz 2025 12:47
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Has Lider Siirt Seyahat Firmasının Yanıltıcı Bilgilendirmesi Ve Mağduriyet!

09 Şubat 2025 09:07
Has Lider Siirt Seyahat Firmasının Yanıltıcı Bilgilendirmesi Ve Mağduriyet!