Levent sonuçtan hiç memnun değil

LG Klima Motorundan Ses Geliyor

06 Haziran 2024 21:21

Şubat ayında almış olduğum ve kış boyu hiç kullanmadığım LG Dual Plus 18000 BTU inverter klima motorundan çok şiddetli ses geldiği için servis çağırdım. Gelen servis, sesin normal olduğunu söyledi. Ben de bu sesin çok şiddetli ve normal olmadığını belirttim. Servis, LG markalarda bu şekilde olduğunu, yapabilecekleri bir şey olmadığını ve bizi boş yere çağırdığımı söyledi. Ben de sesin normal olmadığını tekrar ettim. Servis, bir şey yapamayacaklarını ve geldikleri için servis bedeli ödemek zorunda olduğumu, bana bildirilmedi mi diye sordu. Ben de cihazın garantili olduğunu ve servis bedeli ödemeyeceğimi belirttim. Bunun üzerine servis bedelini LG firmasından talep edeceklerini ve LG firmasının benimle bu servis bedelini görüşeceğini söyleyerek gittiler. Bu cihazı bu şekilde kullanamıyorum, çünkü komşular ve ben klima motorundan gelen sesten rahatsız oluyoruz. Şubat ayında almış olduğum cihazın arızalı ise arızasının giderilmesini, ayıplı ürün ise yenisinin verilmesini, yapılacak bir şey yoksa da cihazın ücretinin tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.

Levent B.

10 Haziran 2024 10:27

LG hiçbir çözüm sunmadı ve sorunumu çözmedi. LG aldığım için pişmanım. Param çöp oldu resmen ve bu sıcaklarda da klimasız kaldım. Bir daha asla almam bu markayı.

14 Haziran 2024 13:23

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım. Aldığım klimayı kullanamıyorum.

25 Haziran 2024 22:28

Bu cehennem sıcaklarında, yeni almış olduğum LG marka klimayı kullanamıyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum ve bekliyorum hala. LG firması yaşadığım mağduriyeti zerre kadar umursamıyor. Ne bir dönüş yapıyor ne de servis yönlendiriyor. Paramla rezil oldum resmen.

04 Temmuz 2024 00:44

Tüketici hakem heyetinden ses çıkmadı hala ve ben kullanamadığım, paramın çöp olduğu LG marka klimanın aylık taksitini ödemeye devam ediyorum. LG marka klima aldığım için çok pişmanım.

14 Temmuz 2024 17:27

Bu cehennem sıcaklarında aldığım klimayı kullanamıyorum. Bir daha LG markasının yanından bile geçmem.

20 Eylül 2024 07:48

Koskoca yaz geçti ve ben almış olduğum LG marka klimayı kullanamadım. Aldığım hiçbir üründen bu kadar pişmanlık duymamıştım daha önce. Artık bedava verseler bile almam herhangi bir şey bu markadan.

Necmi
Necmi

Sonuç ne oldu acaba paylaşabilir misiniz benzer sorun bizde de var.

Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan LG Klimanın Sürekli Arızalanması Ve Değişim Talebi

Cenk
23 Şubat 2025 09:27

LG Klima Sürekli Soğutmuyor, Servis Ve Garanti Desteği Yetersiz

Fethi
02 Temmuz 2025 16:17
LG Klima Sürekli Soğutmuyor, Servis Ve Garanti Desteği Yetersiz
lg-klima-surekli-sogutmuyor-servis-ve-garanti-destegi-yetersiz-2.jpg
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Kerim
14 Kasım 2023 16:58