Soner sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 21:27

Daha önce 75QNED816 TV almıştım ve ışık sızmalarından dolayı değişimi onaylanmıştı. 7-8 ay sonra değişimi gerçekleşti (Tüketici Hakem Heyeti kararıyla) 08-12-2023 tarihinde bir üst model olan 75Qned916pa TV geldi kurulumu yapıldı ve tekrardan bu TV mini LED olmasına rağmen eski TV den daha fazla ışık sızmaları mevcut. Anlamadığım şey sıfır cihazda nasıl bu kadar sorunlar var. Bu ışık sızmaları daha sonradan daha fazla zarar görmesine sebep olacak. LG gibi bir firmaya bu kadar sorunlu cihaz yakışmıyor. (daha önce 7 adet TV sorunlardan dolayı değişim oldu ve bu son gelen cihazda da bu kadar ışık sızması normal değil)
ivedi bir şekilde ürünümün incelenmesi ve yenisinin gönderilmesini talep ediyorum. Bir tüketici olarak LG firması toplama TV mi gönderiyor yoksa arızalı ürünlerimi bizlere mi gönderiyor diye düşünüyorum. Hiçbir firmada bu kadar sorun yaşamadım.

22 Aralık 2023 15:44
LG 75qned916PA Şık Sızması Ve Bulutlanma

Ürün için servis gönderildi ve LG merkezinin yanıtı bu ışık sızmaları normalmiş ve resimlerde daha Parlak olurmuş görüntüye bir zararı yokmuş büyük ekranlarda böyle sorunlar gözükebiliyormuş :) :) diğer TV lerede bu sorunlar normal ise neden değiştirildi ve neden mahkeme değişim kararı verd. Artık bizleri yani tüketicileri bilgisiz olarak görüyorsunuz herhalde. Ürünün alt köşelerinden bariz ışık patlıyor neden üst taraflarda bu sorun yok eğer TV büyük Ekranlarda bu sorun her tarafında aynı olur söylediğiniz açıklamayla çelişki yaşıyorsunuz bu TV bir de mini LED teknoloji böyle bir sorunun olmaması gerekir. Bu ışık sızmaları Sonrasında TV nin daha fazla zarar görmesine ve bana maddi acıdan zarar vermesine neden olacak. Simdi tekrar konunun gözden Geçirilmesini ve ivedi bir şekilde bana bilgi verilmesini talep ediyorum. Sonrasında tekrardan kanunların bana vermiş olduğu hakları kullanacağım. Daha önce verdiğim Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

Merhabalar, aynı problem bende de mevcut. Yerel karartmayı açmama rağmen TV nin ortasında parlama var. LG merkez inceledi, kendilerince problem olmadığını söylediler. Tüketici heyetine başvurmak istiyorum ancak, süreç sonrasında daha kötü bir TV almak da istemiyorum. Sizin tavsiyeniz ne olur acaba? Parlama maç izlerken vs hafif fark ediliyor ancak çok ağır bir kusur değil. Sağ olun.

Sonuç nedir hocam, çözüme ulaştı mı aynı benzer sorunu yaşıyorum

Soner

Mehmet bey ben yerel karatmayı açınca sorun gidiyor ama ilerlerse tekrar vereceğim Tüketici Mahkemesi'ne daha sürem var

LG Mini LED TV Yanıltmacası Ve Arızalı Ürün Sıkıntısı

Taner
07 Ağustos 2023 15:21
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa'dan Alınan LG 55QNED816RE Işık Sızması Problemi

Salih
29 Nisan 2024 10:42
Teknosa'dan Alınan LG 55QNED816RE Işık Sızması Problemi
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
20 Şubat 2024 02:05