Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

LG 49Sm8200Pla Pişmanlık

LG 49Sm8200Pla Pişmanlık
Ufuk
01 Ağustos 2023 19:24

LG 49sm8200pla modeli var, garanti süresi bittikten 1 ay sonra kendiliğinden açılıp kapanmaya başladı ve ekran altından ışık huzmeleri oluştu. Gün içerisinde birkaç defa yapıyordu kapanmayı, bu şekilde kullandım aradan 3 ay geçti ve dün izlerken tamamen kapandı ses var görüntü yok.

Bugün tamirciye götürdüm panel arızası ve LED değişimi 4000 TL verdim, ayrıca ekran altında ışık huzmesi de duruyor, oda preksi değişimi ile düzelir dedi. Tamirci 2000 lirada ona istedi. Yaptırmadım. LG'nin bu serisinin üretim hatası olduğunu düşünüyorum.

Firmada bence gelen şikayetlerden bunun farkında bu durumu bildiklerini düşünüyorum, LG televizyon alacaksanız 25. Ayda arıza verdiğini bilin, bugün 3. Senesi bile dolmayan televizyonumun ömrümü tamircilerde uzatmaya çalışıyorum. Firmadan malına sahip çıkmasını ve yerine aynı seviyede bir TV vermesini bekliyorum.

Salih
Salih

Evet, aynı problem benim televizyonda da var LG SM8200 pla modeli, ayrıca televizyonun altı aşırı ısınıyor. LG TV ler görev fonksiyonları kıyaslandığında piyasada bulunanların epey üzerinde bir fiyatla satılıyor bizlerde kaliteli düşüncesi ile bu paraları veriyoruz. LG Televizyonlar aldıktan sonra insanları pişman etmemeli!

Aytaç
27 Aralık 2024 23:48
LG Televizyon Servis Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Tandoğan sonuçtan hiç memnun değil

Tandoğan
21 Haziran 2023 04:29